WRS își dorește să mai participe la Eurovision. Ce i s-a întâmplat în urma participării de anul trecut: „Mi-am făcut prieteni și prin Albania” VIDEO EXCLUSIV

„E o adrenalină, e o nebunie, e mare rău ce se întâmplă”
WRS își dorește să mai participe la Eurovision. Ce i s-a întâmplat în urma participării de anul trecut: Mi-am făcut prieteni și prin Albania VIDEO EXCLUSIV

WRS i-a bucurat pe românii de pretutindeni anul trecut, când a participat la Eurovision. Andrei Ursu a reușit să aibă un act artistic fenomenal, care a atras atenția asupra României. El ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că experiența a fost una fantastică și nu s-a lăsat influențat de scandalul care a avut loc. De asemenea, el își dorește să participe din nou în concurs.

WRS, dezvăluiri despre Eurovision

WRS a punctat că încă nu și-a făcut o părere cu privire la ce o să se întâmple la Eurovision în acest an, însă își dorește să asculte piesele propuse de țările care participă. Acesta și-a amintit cu drag de experiența de anul trecut, care i-a adus multe prietenii cu artiști din alte locuri:

Citește și: Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre scandalul Eurovision 2022: „De când a plecat WRS spre Torino, noi nu am mai avut legătură” EXCLUSIV

“M-am uitat doar la ce se întâmplă la noi și poate mi-au mai rămas conturi de Instagram pe care le urmăream din anii trecuți, m-am uitat la ce postau pe acolo. Eu sunt fan Eurovision încă de înainte de a participa. O să îmi iau săptămâna viitoare o seară să mă uit la tot, încă nu s-au ales toate țările. Nu am o părere și nu am văzut ceva așa, ca anul trecut, când am văzut Spania. Când am văzut Spania, am zis: “S-a închis la magazin, toată lumea să strângă! Nu înțeleg de ce m-am băgat!”. Dar, uite, m-am împrietenit cu Chanel din Spania. Am avut multe concerte în Spania după, la câteva ne-am și intersectat. Mi-am făcut prieteni și prin Albania. M-am întâlnit și cu tipa care a reprezentat Olanda.”

“Eu le-am demonstrat juraților din România că îmi doream mult să fiu acolo”

WRS ne-a mărturisit că momentan nu a văzut o performanță în România care să îl dea pe spate pentru Eurovision-ul din acest an, însă atenția i-a fost, totuși, atrasă. El ne-a mărturisit că preferă actele artistice complexe:

Citește și: Cine este WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Cu ce ocupa înainte să se apuce de muzică

“Vorbesc din perspectiva mea, mie îmi plac actele care ocupă scena, unde se cântă, se dansează. Am văzut câteva acte care mi s-au părut foarte mișto, cu 2 tipe foarte nice. Nu pot să mă pronunț. Nu m-a dat nimic pe spate, nu vreau să fiu rău. Mi-a plăcut cumva că eu le-am demonstrat juraților din România că îmi doream mult să fiu acolo și să reprezint chestia asta.”

WRS își dorește să mai participe la Eurovision
WRS a reprezentat România la Eurovision anul trecut

Își dorește să mai participe la Eurovision

Andrei Ursu își dorește să participe din nou la Eurovision, ținând cont că experiența și-a pus amprenta asupra sa. Acesta ne-a mărturisit că imediat după ce s-a întors în România anul trecut s-a gândit să se întoarcă pe scena concursului:

“Chiar aș vrea să o mai fac, sincer. De când m-am întors în România, a doua zi după Eurovision, am zis: “Vreau să o mai fac o dată!”. E o adrenalină, e o nebunie, e mare rău ce se întâmplă. Aș mai vrea, cine știe.”

Citește și: Cine este Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023: “E visul meu din copilărie”

“Sunt foarte mândru de mine după anul trecut”

De asemenea, artistul ne-a mărturisit că nu l-a afectat scandalul de anul trecut de la Eurovision, considerând că și-a terminat treaba imediat cum a coborât de pe scenă. Acesta a reușit să reprezinte România și să o aducă înapoi în topuri, astfel că este mândru:

“Eu am considerat că mi-am terminat treaba fix când am coborât de pe scenă, nu mă mai interesa ce și cum. Mi-au plăcut comentariile oamenilor, feedback-ul oferit către mine. Românii din străinătate au zis că i-am reprezentat frumos. Am zis: “Eu mi-am terminat treaba, publicul are cuvântul final!”. Sunt foarte mândru de mine după anul trecut.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *