Xonia, detalii despre familia ei din Australia: “Mi-ar plăcea să fie mult mai aproape de mine”. Câți copii visează să aibă VIDEO EXCLUSIV

"Îmi sunt alături, mi-au fost întotdeauna"

Xonia și-a construit o frumoasă carieră în România, lansând piese inedite pentru fanii săi, care abia așteaptă să asculte o nouă melodie sau să o privească pe scenă. Cu toate acestea, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că se topește de dorul familiei și speră să aibă rudele mai aproape atunci când o să devină mămică. În același timp, cântăreața ne-a mărturisit câți copii visează să aibă, în viitor.

Xonia, dezvăluiri despre familia sa

Xonia a petrecut mai mult timp în ultima vreme cu familia, în Australia, ținând cont că acolo a descoperit un medic foarte bun. Vedeta a fost nevoită să se îngrijească de partea care ține de sănătate. Chiar dacă a trecut prin clipe dificile, artista s-a bucurat pentru că a petrecut mai mult timp cu rudele ei:

“Sincer, da. (n.r. ai ei o cheamă înapoi în Australia) Dar acum am acolo un doctor pe partea de sănătate, ca să mă pun la punct. Am petrecut mai mult timp în Australia, așa că este o “binecuvântare” această problemă de sănătate care mi-a apărut și pe care o am, că, uite, reușesc să petrec mai mult timp cu familia mea.”

“Ideal ar fi să fim, bineînțeles, mult mai aproape decât cum ne aflăm acum, dar în viață trebuie să facem sacrificii”

Xonia se topește de dorul familiei sale, însă rudele ei o susțin din plin atunci când vine vorba despre cariera pe care și-a ales-o. Chiar dacă, momentan, se află departe de apropiați, vedeta, prezentă la Elle New Media Awards, are grijă să comunice cu aceștia în fiecare zi:

“Din fericire, familia mea mă susține din plin cu orice decizie pe care vreau să o iau pe plan profesional. Îmi sunt alături, mi-au fost întotdeauna și nu mă fac să mă simt că trebuie să fiu lângă ei. Bineînțeles, ne auzim în fiecare zi, prin videocall, prin telefon, comunicăm, suntem foarte apropiați. Ideal ar fi să fim, bineînțeles, mult mai aproape decât cum ne aflăm acum, dar în viață trebuie să facem sacrificii. Fiecare om face anumite lucruri pe care consideră că trebuie să le ducă pentru a avea o carieră, pentru visul lui.”

Citește și De ce nu și-a mai serbat Xonia ziua de naștere în ultimii ani: ”Îmi place foarte mult să nu știe lumea când este ziua mea” VIDEO EXCLUSIV

Câți copii își dorește

Xonia ne-a mărturisit că, în momentul în care o își întemeieze o familie, și-ar dori să aibă rudele aproape de ea. De asemenea, vedeta a punctat că se vede mămică de doi sau trei copii, căci își dorește să aibă mai mulți micuți în jurul său. Mai mult, ea speră ca viitorii săi copii să aibă o relație cât mai apropiată cu bunicii:

“Pe viitor, orice este posibil. Mi-ar plăcea să fie mult mai aproape de mine atunci când voi avea o familie și copiii mei. Îmi doresc foarte mult să își cunoască bunicii și știu că m-ar ajuta foarte mult să îi am alături și ar fi un lucru foarte frumos pentru copilul meu să aibă această relație. Nu știm ce ne rezervă viitorul! Rămâne de văzut! Dar îmi doresc să fie mai aproape de mine sau eu de ei. Întâi hai să îl facem pe primul, să vedem ce se întâmplă! Ca idee, 2-3 copii. Nu cred că sunt mulți, dar nu aș vrea să mă opresc la unul, aș vrea cel puțin doi.”

Citește și Xonia își dorește să se înrudească cu prietena ei, Anda Adam. Ce au stabilit cele două soliste: “Am vorbit cu ea deja, se știe!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, cu fusta PREA scurtă în America! Ce s-a văzut când s-a aşezat pe...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Florin Piersic, operat pentru a patra oară! Următoarele 48 de ore sunt critice pentru marele...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția...
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Horoscop 11 Mai 2024. Gemenii trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant astazi, Racii au...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 11 Mai 2024. Gemenii sunt axați pe câștig în această perioadă și sunt...
Vin banii in luna Mai 2024 pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel...
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul...
ADEVĂRATUL motiv pentru care Iulia Vântur s-a mutat în India. Dezvăluirea făcută abia acum de...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *