Zanni a spus adevărul despre viața lui amoroasă. Este sau nu într-o relație EXCLUSIV

Cât de experimentat este în dragoste fostul concurent de la ”Survivor România”
Zanni a spus adevărul despre viața lui amoroasă. Este sau nu într-o relație EXCLUSIV

Zanni a câștigat inima publicului, după ce a participat la Survivor România și a dovedit că este un învingător. Fostul concurent ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. El a vorbit despre acest sezon și a oferit detalii despre viața lui amoroasă.

Ce spune Zanni despre acest sezon de la Survivor România

Fostul câștigător din Republica Dominicană a vorbit despre greșelile pe care le fac concurenții din acest sezon. Acesta este de părere că atât Războinicii, cât și Faimoșii, nu ar fi trebuit să analizeze experiențele persoanelor care au participat în alte sezoane.

„Greșeala lor cea mai mare este că au studiat foarte mult sezonul trecut, lucru pe care l-a declarat și Rengle. Se vede diferența. Noi ne-am dus și ne-am lovit de experiența asta fără să studiem înainte, pentru că primul sezon nu a avut succes. La sezonul doi, casting-ul a explodat. Lipsesc răutatea, ambiția și parcă unii dintre ei au prea multe planuri, o mască pe față, niște chestii bătute în cuie de înainte. Și la Războinici s-a văzut acest lucru. Un om de rând care vine și nu îl știe lumea nu are atât tupeu cât au Războinicii. Nici pe mine nu mă știa lumea, mă mai știau de la Chefi la Cuțite”.

„Au intrat acolo cu aceeași mentalitate ca a mea de la sfârșitul competiției”

De asemenea, Zanni consideră că mulți concurenți au mentalitatea pe care el a dobândit-o la finalul competiției. Cântărețul crede că persoanele din Republica Dominicană nu au ajuns încă la o experiență vastă în ceea ce privește concursul. Mai mult, el ne-a vorbit și despre diferența de pe trasee.

„Toți se certau din prima zi, atât la Faimoși, cât și la Războinici. A fost o continuare a sezonului nostru, au văzut care erau relațiile și au intrat acolo cu aceeași mentalitate ca a mea de la sfârșitul competiției. Ei nu aveau cum să și-o asume atât de mult, nu au trăit momentele respective. Au vrut din prima să fie ori ca Moroșanu, ori ca mine sau ca alții. S-a văzut dorința de a fi văzuți, de a arăta că ei pot și că știu din prima formula, că au văzut-o de anul trecut. Lipsește și șmecheria pe trasee, nu sunt ca anul trecut, dar noroc cu Pro TV, că arată bine”.

Zanni

Nu își face planuri de viitor

Atunci când vine vorba despre următorul pas în televiziune, Zanni recunoaște că nu își face planuri. Fostul concurent din Republica Dominicană își dorește să trăiască orice clipă într-un mod autentic. Totuși, el o să vină cu noi proiecte pentru fanii săi.

„Nu am niciun plan. Eu nu trebuie să fac planuri ca să reușesc. Mie mi-ai pus în față ce trebuie să fac și pe loc îmi dau seama. Cred că din acest motiv trăiesc pe bune lucrurile, mă enervez pe bune, iubesc pe bune. Nu îmi fac plan ca să știu cum să te iubesc, cum să te urăsc. Îmi văd de treaba mea și când urmează să intru într-un proiect, atunci mă lovesc de el și întreb pe moment. Învăț și după încep să îmi creez stilul meu în proiectul respectiv. Nu am niciun plan, nu știu ce o să fac. Deocamdată comentez acest sezon de la Survivor, emisiunea se difuzează pe Voyo și pe Pro 2, este o continuitate drăguță după câștigarea sezonului, la care nu mă așteptam. Nu a fost în plan, dar s-a întâmplat. Cam asta fac deocamdată. Urmează și alte proiecte de care am fost anunțat, dar încă nu s-au concretizat 100% pentru a putea vorbi despre ele”.

Ce a dezvăluit despre viața amoroasă

Zanni ne-a mărturisit că nu are o persoană importantă în viața lui pe plan amoros în acest moment. De asemenea, cântărețul a punctat că se axează pe domeniul profesional. Atunci când vine vorba despre iubire, el a explicat faptul că nu are prea multă experiență.

„Nu, nu sunt într-o relație. Cum este într-o relație încă nu știu, este un domeniu în care nu sunt experimentat. Cum este Zanni într-o relație…nu știu. Nu am timp de relații. De fapt, am timp, zic că nu am timp pentru că pun pe primul loc cariera”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *