Zece semne că iubitul tău nu își dorește o relație serioasă

Semne că iubitul tău nu își dorește o relație serioasă și că nu este interesat să își asume angajamente pe termen lung. Ce este de făcut când el pare că te place, dar nu suficient de mult cât să-și dorească o relație de durată?
Zece semne că iubitul tău nu își dorește o relație serioasă

Semne că iubitul tău nu își dorește o relație serioasă și nu este pregătit pentru o legătură de durată:

1. Te invită în oraș, dar nu se ține de plan

Te invită în oraș, dar nu ajungeți să cinați prea des împreună. Fie amână planurile în ultimul moment pentru că intervenit ceva, fie se revanșează cu o partidă de sex la tine sau la el și apoi se face iarăși nevăzut.

2. Semne că nu își dorește o relație serioasă – Nu este interesat să te cunoască

Îți vorbește deseori despre planurile lui, despre ceea ce îi place, dar nu pare să fie interesat și de persoana ta. Nu este interesat de ceea ce faci în timpul liber și dacă ai avut o zi mai grea, nu este acolo să îți asculte problemele. Un bărbat interesat de tine va face exact opusul și își va face timp să te asculte și să te cunoască mai bine.

3. Îți trimite doar mesaje

Nu vorbiți la telefon și cel mai des comunicați prin mesaje. Textele lui sunt scurte, banale și la un moment dat se întrerup brusc pentru că durează o veșnicie până îți scrie înapoi. Aceste semne îți transmit că nu este interesat de tine și în mod clar nu ești o persoană importantă pentru el.

4. Semne că nu își dorește o relație serioasă – Încă nu ai încredere în el

Chiar dacă vă întâlniți deja de o vreme, parcă tot nu reușești să ai încredere în el. Noi, femeile, avem acea intuiție care nu ne înșală niciodată, așadar este bine șă îți asculți instinctul. Dacă nu a reușit încă să îți câștige încrederea înseamnă că este încă indecis în privința ta și îți transmite nesiguranța.

Zece semne că iubitul tău nu își dorește o relație serioasă

5. Îi este teamă de angajamente, unul dintre cele mai importante semne că nu îşi doreşte o relaţie serioasă

Un alt aspect important dintre cele zece semne că iubitul tău nu își dorește o relație serioasă este frica de angajamente. Îl vezi deseori cum tresare când aude cuvântul „noi” și evită să facă planuri pe termen lung. Îl sperie ideea unei relații serioase și preferă să vă întâlniți pentru perioade scurte de timp. Nu petreceți timp unul la celălalt și îți amintește deseori că are nevoie de spațiu și că nu dorește să-și asume angajamente prea repede, cu toate că vă întâlniți de minimum trei-patru luni.

6. Nu a definit relația cu tine

Vă vedeți deja de aproape jumătate de an, dar încă refuză să definească relația dintre voi doi. Ezită când vrei să faci planuri pentru voi și încă se afișează singur la anumite evenimente.

7. Nu te include în planurile lui

Îți vorbește despre planurile lui, dar nu te include și pe tine în ele. Auzi deseori ce i-ar plăcea să facă de unul singur, nu ce ar dori să faceți împreună. Când bărbatul de lângă tine nu te include în planurile lui, este clar că nu își dorește o relație serioasă, ci doar caută compania ta până va găsi pe altcineva.

8. Este mereu distras

Petrece mult timp pe telefon și chiar dacă sunteți împreună, tot nu îți acordă atenția necesară. Se eschivează de la gesturile tandre, este distras și nu pare să se bucure de compania ta.

9. Nu are timp pentru tine

Spune des că îi este dor de tine, dar nu își face timp să vă întâlniți. Nu te lăsa impresionată de vorbele goale. Dacă l-ar interesa cu adevărat persoana ta, și-ar face timp pentru tine. Fără scuze la acest capitol!

10. Semne că nu își dorește o relație serioasă – Îți spune că nu vrea o relație

Cel mai important dintre cele zece semne că iubitul tău nu  își dorește o relație serioasă este. Foarte puțini bărbați își recunosc problemele de atașament, iar dacă el îți spune că nu vrea o relație, atunci trebuie să îl crezi! Nu te amăgi cu gândul că este atras de tine sau că se va schimba. Când un bărbat te place cu adevărat, va face orice să fie în preajma ta și să nu te piardă. Această declarație este semnul cel mai clar că nu vrea să fie împreună cu tine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *