Ziua norocoasă în care te poți căsători. Cum se calculează de fapt și ce trebuie să știi înainte de a alege data nunții

Nu te grăbi să stabilești data nunții. Ia o foaie și un creion și fă un mic calcul, mai întâi.
Ziua norocoasă în care te poți căsători. Cum se calculează de fapt și ce trebuie să știi înainte de a alege data nunții

Ai primit inelul și ai spus deja da? Atunci este momentul să te gândești la cea mai bună dată pentru a te căsători. Dar înainte de a lua o decizie, trebuie să știi că există o zi perfectă pentru a te căsători cu logodnicul tău, iar acea dată specială poate fi calculată cu ajutorul numerologiei. Este ziua norocoasă în care te poți căsători.

Ce trebuie să știi despre data nunții

Așadar, înainte de a anunța marea zi a nunții, ia un creion și o hârtie și fă un calcul rapid cu data ta de naștere și cu data de naștere a iubitului tău, pentru a afla ce zi vă rezervă universul pentru ca tu și partenerul tău să spuneți „Da” în fața altarului.

Numerologia este disciplina milenară care susține că numerele sunt un limbaj universal. De asemenea, indică faptul că numerele sunt legate atât de ființele vii, cât și de forțele fizice și spirituale. Prin urmare, este un instrument care ne permite să cunoaștem mai multe despre noi înșine. Atât ca și caracteristici ale personalității noastre, cât și ale modului în care ne raportăm la ceilalți. Dar, de asemenea, numerologia este capabilă să ne ofere diferite predicții pentru viața noastră de cuplu, cum ar fi cea mai bună dată pentru căsătorie.

Ziua norocoasă în care te poți căsători

Cum pot calcula cea mai bună dată pentru a mă căsători cu logodnicul meu? Este foarte simplu. Pentru a calcula această dată care vă va marca viețile pentru totdeauna, ai nevoie doar de ziua și luna de naștere a amândurora. Ia un creion și o hârtie și fă acest calcul simplu:

Ceea ce trebuie să faci este să aduni zilele și lunile. De exemplu, dacă iubitul tău este din 27 februarie, iar tu ești din 12 ianuarie. Suma zilelor ar fi: 27+12=39; cum nu există ziua 39, trebuie să continui să aduni până când obții un număr de zile care există, deci 3+9=12.

În continuare, suma lunilor ar fi: 2+1=3, luna ideală pentru ca acest cuplu să se căsătorească ar fi luna 3, adică martie, scrie Panorama.

În concluzie, cea mai bună dată pentru ca acest cuplu să se căsătorească ar fi 12 martie. Această zi ar fi momentul în care numerologia celor doi se aliniază și se unifică.

Acum că știi care este ziua norocoasă în care te poți căsători. Data perfectă când energia universului este pregătită pentru ca tu și sufletul tău pereche să vă uniți viețile. Acum poți să le spui tuturor vestea cea mare și să trimiți invitațiile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *