Zodia Balanță – data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Balanța este al șaptelea semn al zodiacului

Scris de: Dana Cazacu

16 Feb. 2022

Zodia Balanță - data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Persoanele din zodia Balanță s-au născut între 23 septembrie și 22 octombrie. Simbolul acesteia este reprezentat de balanța dreptății. Semn cardinal de aer guvernat de Venus, Balanța este adesea asociată cu justiția, echilibrul, frumusețea și armonia. Iată care sunt caracteristicile zodiei Balanță, care sunt zodiile cu care are cea mai mare compatibilitate, precum și care este data nașterii persoanelor din această zodie.

Data nașterii, compatibilitatea și caracteristicile zodiei Balanță

Planeta care guvernează zodia Balanță este Venus, care controlează dragostea, armonia și arta. În Balanță, energia lui Venus se manifestă ca o dorință de a fuziona, de a face compromisuri și de a crea echilibru. După ce Fecioara sortează recolta, intră Balanța pentru a cântări ceea ce a fost adunat și pentru a afla cum să o distribuie în mod corect și echitabil.

Balanța este interesată să găsească echilibrul peste tot: în sferele justiției sociale, prieteniilor, parteneriatelor. Așadar, sunt adesea stereotipate ca fiind indecise, dar ele doar cântăresc toate opțiunile. Balanța dreptății este meticuloasă, la urma urmei.

Caracteristicile zodiei Balanță

Semnul opus Balanței, Berbecul, este cunoscut pentru îndrăzneală. Balanța, pe de altă parte, preferă să mențină pacea, așa că este posibil să fi auzit că Balanțele sunt nonconflictuale.

La fel ca celelalte semne de aer, Vărsător și Gemeni, Balanța este interesată de idei și idealuri, de găsirea ordinii sociale și de semnalarea nedreptăților și inechităților pe parcurs. Acest lucru face ca Balanțele să fie actori esențiali în momentul nostru cultural actual. Ei sunt cei care întreabă: Ce este dreptatea? Ce este corect? Cine este lăsat pe dinafară?

Zodia Balanță – trăsături

Balanța este judecătorul rațional al zodiacului. Prin intermediul acestei energii etice putem învăța cum să fim cei mai echilibrați și mai căutători de dreptate.

Cunoscută pentru priceperea în materie de design și pentru faptul că este în ton cu estetica, Balanțele acordă, o mare importanță menținerii unui mediu frumos. Iată care sunt principalele trăsături ale zodiei Balanță:

• Echilibrat
• Compasiune
• Diplomatic
• Orientată spre detalii
• Armonios
• Moral.

Zodia Balanță – caracteristici

Balanțele cântăresc argumentele pro și contra din orice. Pe de o parte, acest lucru poate fi minunat. Pe de altă parte, poate fi destul de obositor și poate lăsa Balanțele cu oboseală decizională. Acesta este un semn care ar face bine să își amintească faptul că toată lumea face greșeli, iar acestea nu trebuie să fie sfârșitul lumii.

Balanțele pot fi atât de concentrate pe a-i ajuta pe ceilalți să păstreze pacea încât nu se apără întotdeauna. Este important pentru ei să vocalizeze atunci când sentimentele lor sunt rănite, în loc să bage totul sub preș.

Zodia Balanță – compatibilitate

Balanțele gravitează de obicei spre persoane care le pot ajuta să lupte pentru ceea ce este corect. Iată care sunt semnele zodiacalelor cele mai compatibile, dar și cele incompatibile în prietenie și dragoste, cu zodia Balanță.

Semnele zodiacale compatibile cu zodia Balanță

Cele mai compatibile semne zodiacale pentru prieteniile și relațiile romantice ale Balanței sunt semnele de aer, cum ar fi: Gemeni, Vărsător și alte Balanțe. Acestea vorbesc aceeași limbă aeriană. Deși pot exista obstacole pe parcurs, Balanța se poate potrivi bine cu zodia opusă Berbecului, iar cei doi au multe de învățat unul de la celălalt.

Semnele zodiacale incompatibile cu zodia Balanță

Semnele de apă, cum ar fi: Rac, Scorpion, Pești tind să fie un pic prea emoționale pentru gusturile Balanței tipice, în timp ce semnele de pământ Fecioară, Taur, Capricorn ar putea percepe Balanța sociabilă ca fiind volubilă sau inconstantă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *