Zodia Berbec – data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Primul semn al zodiacului este reprezentat de berbec, reprezentând capul zodiacului

Scris de: Dana Cazacu

16 Feb. 2022

Zodia Berbec - data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Zodia Berbec este caracterizată prin originalitate și este guvernată de marte. Energia pe care o emană berbecul ne ajută să ne inițiem și să luptăm pentru convingerile pe care le avem, fără frică. Iată tot ce trebuie să știm despre zodia berbec, de la data nașterii, la compatibilitate, precum și caracteristicile acestui semn zodiacal.

Data nașterii, compatibilitate, caracteristici – zodia berbec

Persoanele născute în zodia berbec sunt născute în intervalul 20 martie – 19 aprilie. Simbolul semnului zodiacal berbec este Berbecul, o oaie cu coarne mari și curbate. Ca toate zodiile și zodia berbec are anumite caracteristici care le definesc trăsăturile de personalitate. Culorile preferate ale berbecilor sunt roș și fuchsia, iar piatra celor născuți în martie este acvamarinul, iar a celor născuți în aprilie, diamantul.

Deoarece berbecul este primul semn zodiacal, din cele 12, le place să fie mereu pe primul loc. Sunt mereu în centru atenției și îi inspiră pe cei din jurul său cu încrederea sa.

Caracteristicile zodiei berbec

Cei născuți sub aceste semn zodiacal sunt prieteni loiali, cărora le place să își ajute prietenii aflați în dificultate și îi ajută să meargă mai departe.
În același timp, berbecii sunt nerăbdători și autoritari, atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum vor ei. Performanțele acestora sunt înalte și nu se joacă, atunci când se află într-o misiune.

Zodia berbec – trăsături

Berbecilor le este recomandat să lase timp și pentru distracții. Prietenii le dau atenția pe care o caută, încântați de faptul că îi conduce spre aventură. Nu ar fi rău ca măcar ocazional să îi lase și pe ceilalți să fie șefi. Dacă își vor concentra tendința competitivă într-un sport, hobby sau afacere, cu siguranță vor ajunge în vârf.

Berbecul va lovi cu coarnele orice obstacol, până îl va doborî. Energia înflăcărată și de neoprit fiind exprimate și de simbolul berbecului, fiind un semn zodiacal hotărât și ambițios.

Compatibilitatea berbecilor

În funcție de ce se dorește de la o relație, semnele zodiacale pot fi compatibile sau nu. Iată care sunt zodiile cu care este berbecul compatibil și care sunt semnele zodiacale pe care trebuie să le evite.

Semnele zodiacale cu care berbecii nu sunt compatibili sunt taurul și peștii. Deși aceștia ar putea avea o atracție puternică, le-ar fi foarte greu să sa înțeleagă unii pe alții. Cu peștii, fecioarele, taurii, gemenii și vărsătorii, berbecii pot crea prietenii cu beneficii, fiind prietenoși și amuzanți.

Zodia berbec – compatibilitate

Cu berbecii se poate crea o conjunctură, deoarece temperamentele pot fi prea asemănătoare. Poate fi dificil pentru berbeci să creeze o relație cu racii sau capricornii, dar poate fi o provocare interesantă.

O relație alături de leu sau săgetător poate fi ușoară și armonioasă, dar poate deveni prea confortabilă. Nici cu fecioarele sau scorpionii nu există o bună compatibilitate. Legătura dintre aceștia și berbeci poate fi una provocatoare, dar care îi va ține în alertă. Balanțele sunt semnele zodiacale cu care berbecii pot lega o chimie magnetică, intensă, dar se pot respinge și atrage în egală măsură.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *