Zodia Capricorn – data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Capricornul este cel de-al zecelea semn zodiacal din horoscop

Scris de: Dana Cazacu

16 Feb. 2022

Zodia Capricorn - data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Persoanele din zodia Capricorn s-au născut între 21 decembrie și 20 ianuarie. Simbolul acestei zodii este reprezentat de capra-mare, un hibrid mitologic, care este o încrucișare între o capră și un pește. Semn cardinal de pământ guvernat de Saturn, energia Capricornului este onestă și înțeleaptă. Iată care sunt caracteristicile zodiei Capricorn, care este zodia cu care are cea mai mare compatibilitate, precum i care este data nașterii persoanelor din această zodie.

Data nașterii, compatibilitatea și caracteristicile zodiei Capricorn

Capricornul este un semn foarte nuanțat care este adesea înțeles greșit. Acesta se referă la autenticitate, realism și onestitate. Saturn guvernează înțelepciunea bătrâneții. Prin urmare, Capricornul tinde să fie un semn care este foarte conștient de ceea ce este atemporal și ceea ce este doar în trecere. Capricornii nu sunt predispuși să cadă în capcana ultimei mode sau să sară pe un vagon doar pentru că toți ceilalți o fac.

Capricornii iubesc stabilitatea. Modalitatea cardinală a Capricornului îl face să fie un semn foarte interesat de noi începuturi.

Caracteristicile zodiei Capricorn

Capricornii sunt niște oameni care vor avea mari realizări sau caii de muncă orientați spre afaceri. Acest lucru vorbește despre aspectul simbolului lor de capră încrucișată cu pește. Pe de o parte, caprele sunt războinice, iar unele dintre ele sunt capabile să urce la înălțimi mari. Pe de altă parte, porțiunea de coadă de pește ține de ocean și de lumea vastă, aproape spirituală, care se află sub ei.

Este treaba Capricornului să găsească un echilibru între aceste două tărâmuri ale realizărilor pământești și ale adevărului spiritual.

Zodia Capricorn – trăsături

Capricornul este semnul cardinal de pământ colectat al zodiacului. Ca atare, cei născuți sub acest semn ne pot învăța să fim cei mai motivați, autentici și fără menajamente. Trăsăturile cele mai importante ale Capricornului sunt:

• Ambițios
• Autentic
• Dedicat
• Serios
• Structurat(ă)
• Tradițional
• Înțelept.

Compatibilitatea zodiei Capricorn

Capricornii gravitează de obicei în jurul persoanelor care îi sprijină și sunt directe. Iată care sunt semnele zodiacale cele mai compatibile în prietenie și dragoste cu zodia Capricorn.

Semnele zodiacale compatibile cu zodia Capricorn

Semnele zodiacale cele mai compatibile pentru prieteniile și relațiile romantice ale Capricornului sunt semnele de pământ, cum ar fi: Capricorn, Fecioară, Taur. Acestea vorbesc același limbaj emoțional, și semnele de apă pentru conexiunea lor emoțională: Rac, Pești, Scorpion.

Semnele zodiacale incompatibile cu zodia Capricorn

Semnele de aer precum: Gemeni, Vărsător, Balanță și semnele de foc: Berbec, Săgetător, Leu ar putea oferi căldură sexuală și romantică Capricorn, dar nu sunt neapărat făcute să dureze cu semnul ultra-serios.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *