Zodia care are mare ghinion în luna aprilie 2022. Are parte numai de necazuri

Primăvara nu vine cu vești bune pentru toate semnele zodiacului. Chiar dacă pentru majoritatea semnele sunt bune, una dintre zodii va avea un aprilie mai puțin plăcut.
Zodia care are mare ghinion în luna aprilie 2022. Are parte numai de necazuri

Una dintre cele 12 zodii nu va avea parte de cea mai fericită primăvară. Chiar dacă sănătatea nu le va face probleme, în alte aspecte ale vieții nu vor fi așa de norocoși. Zodia care are mare ghinion în luna aprilie trebuie să știe că viața merge mai departe, să ia lucrurile așa cum vin, pentru că nu toată luna va fi așa.

Este vorba despre nativii din Taur, care vor avea parte de un eșec pe plan personal în această lună. Nu trebuie să se descurajeze, pentru că, în final, lucrurile se așează întotdeauna.

Pe de altă parte, nici la serviciu nu se anunță probleme. Astrele îi ajută destul de mult și în acest aspect. În viața personală însă, în plan familial, se anunță un dezastru peste care le va fi greu să treacă. Aici se anunță dezamăgiri, certuri, sau chair despărțiri, dacă nu vor ști să atenueze conflictul cu partenerul, notează spynews.ro.

Fie că e vorba despre gelozie, fie că sunt motive imaginate doar, Taur este zodia care are mare ghinion în luna aprilie. Chiar și-ar putea pierde partenerul de viață. Taurii trebuie să înțeleagă că gelozia nu aduce nimic bun.

Luna nouă din Berbec ne permite să facem un pas înapoi și să vedem cu  claritate ceea ce are nevoie de vindecare în viața noastră.

Venus se mută în Pești pe data de 5. Aici, planeta iubirii își dorește nimic mai puțin decât o poveste de dragoste. Foarte blând, acest tranzit ne face pe toți să privim viața prin ochelari cu lentile roz. Mercur ajunge în Taur pe data de 10, aducând o gândire profundă și practică acestor ambițioși romantici.

Aliniere unică într-o viață

Alinierea lui Jupiter și Neptun în Pești pe data de 12 este un aspect întâlnit o dată în viață. Acest aspect sporește creativitatea, dar și intuiția și dezamăgirea. Deși simțim această influență de la începutul anului, luna aceasta atinge apogeul. Marte se mută apoi în Pești pe 14, încurajându-i să rezolve problemele. Cu Venus, Marte, Jupiter și Neptun toate în semnul Peștelui până la jumătatea lunii, va fi cu siguranță greu să discerni fantezia de realitate, scrie purewow.com.

Apropo de schimbări, luna se încheie într-o notă destul de monumentală. Sâmbătă, 30 aprilie, aduce o lună nouă și o eclipsă de soare în zodia Taur. Această dată ar putea aduce o mișcare rapidă, în special noi oportunități. Nu fi surprins dacă primești o invitație la întâlnire de ultimă oră de la o persoană îndrăgostită sau o șansă mare de a câștiga niște bani. Cu toate acestea, trebuie știut că eclipsele provoacă dramă, așa că relaxează-te și fă o pauză înainte de a scrie cuiva înapoi.

La urma urmei, zodia care are mare ghinion în luna aprilie poate fi o doar interpretare a unei situații cu mai multe fațete.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
6.6 55 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *