Zodia care are protecție divină în săptămâna 6-12 februarie 2023. Surprize majore pentru acești nativi

Ce spun runele despre fiecare zodie în parte
Zodia care are protecție divină în săptămâna 6-12 februarie 2023. Surprize majore pentru acești nativi

Numerologul Mihai Voropchievici vine cu vești importante pentru această zodie. Acești nativi au toate motiviele de bucurie, întrucât vor avea parte de protecție divină în săptămâna 6-12 februarie. Iată care este zodia ferită de rele în această săptămână și ce spun runele despre fiecare semn în parte.

Zodia care are protecție divină în săptămâna 6-12 februarie 2023

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a făcut o serie de predicții pentru săptămâna următoare folosind runele. Potrivit numerologului, din întreg zodiacul, doar unii nativi se vor bucura de protecție împotriva răului.

Zodia care va fi ocolită de probleme în săptămâna 6-12 februarie este Taur.

„Taurii intră într-o săptămână de protecție totală. Runa le oferă protecție, așa că nu trebuie să își facă niciun fel de grijă. Toată săptămâna se vor bucura de această protecție astrală. Toate forțele malefice vor sta deoparte, la fel și alți factori negativi care pot fi în preajma lor” spune numerologul Mihai Voropchievici potrivt Fanatik.ro

Citește și: „Horoscop zilnic 5 februarie 2023. Zodia care are parte de schimbări majore

Previziunile runelor pentru fiecare zodie

Berbec

Runa spune să aibă răbdare. Nu forța mâna norocului! Surprizele plăcute sunt doar pentru Berbecii care știu să aștepte.

Taur

Taurii intră într-o săptămână de protecție totală. Runa le oferă protecție, așa că nu trebuie să își facă niciun fel de grijă. Toată săptămâna se vor bucura de această protecție astrală. Toate forțele malefice vor sta deoparte, la fel și alți factori negativi care pot fi în preajma lor.

Gemeni

Potrivit numerologului, Gemenii vor avea parte de schimbări majore în săptămâna care vine.

„Gemenii au o rună frumoasă, cu o atenționare. Fiți pregătiți pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Intrați în primele zile ale săptămânii cu o suită de schimbări. Vor fi cât se poate de bune. Orice schimbare vine la un nivel ridicat.”

Rac

Racii sunt sfătuiți să lase problemele din trecut deoparte. să uite de griji și să se pregătească pentru o săptămâna mai bună față de cea precedentă.

Leu

Leilor, runa le spune să se mobilizeze pentru a demonstra de ce sunt în stare. Cu sigurnață veți triumfa!

Fecioară

Fecioarele primesc un mesaj dublu: relaxați-vă și nu vă mai faceți probleme! Să lase temerile deoparte privind o persoană aproapiată, pentru că respectivul sau respectiva are o sănătate bună.

Balanță

Balanțele vor avea și ele pare de surprize plăcute. Este un moment bun pentru cei care își doresc să aibă copii.

„Balanțele au o rună benefică, mai ales cele tinere. Dacă își doresc să apară în familia lor un moștenitor, ei bine, apare fertilitatea și belșugul.”

Scorpion

Scorpionii vor găsi rezolvarea problemei care îi frământă. Trebuie să se angajeze într-o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie pregătiți pentru o schimbare foarte importantă. Vestea acestei schimbări trebuie primită acasă.

Citește și: „Horoscop săptămâna 6-12 februarie 2023. Succes pe plan profesional pentru Lei. Previziuni pentru toți nativii VIDEO

Capricorn

Capricornii ar putea să aibă parte de conflicte. Mihai Voropchievici le recomandă acestor nativi să apeleze la calm pentru că doar astfel vor putea să rezolve disputele.

„Capricornul, truditorul, încă nu s-a liniștit. Va trebui să își mobilizeze toate forțele, să fie pregătit să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Dacă rămâneți calm, totul se aranjează. Fără uragane, fără dispute, fără scandal. Lăsați disputele pentru altădată!”

Vărsător

Vărsătorii vor susține și ei o mică bătălie. În săptămâna următoare, acești nativi vor duce la bun sfârșit toate obiectivele pe care și le-au propus.

Pești

Peștii se numără printre norocoșii zodiacului în săptămâna care vine. Acești nativi se pot bucura câștiguri importante.

„Peștii, norocoșii zodiacului, primesc vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *