Zodia care dă lovitura în a doua jumătate a anului 2023. Câștigă o grămadă de bani, norocul îi surâde din plin

Iată ce surprize ți-au pregătit runele pentru a doua jumătate a anului 2023.
Zodia care dă lovitura în a doua jumătate a anului 2023. Câștigă o grămadă de bani, norocul îi surâde din plin

Ne aflăm deja în a doua jumătate a anului, iar runele  vin cu vești foarte bune pentru unii nativi. Până la finalul anului, aceștia se vor bucura de succese deosebite și își vor putea îndeplini visele. Câștigurile financiare sunt favorizate în această perioadă. Iată horoscopul runelor pentru a doua jumătate a anului 2023 pentru fiecare zodie în parte.

Zodia care dă lovitura în a doua jumătate a anului 2023

Berbec

Este o perioadă în care te poți dezvolta din punct de vedere profesional. Trebuie să respecți noile reguli într-o organizație sau o rețea pe care o ai. Este momentul să reconsideri rolul tău sau al celorlalți în societate. Profită de oportunitățile care apar. Poți promova la locul de muncă sau te poți aștepta la o mărire de salariu.

Taur

Uruz

Pentru tine urmează o perioadă foarte bună din punct de vedere social. Vei reuși să îți construiești relații solide, iar apartenența ta la grupuri, contacte și rețele te va provoca să te dezvolți. Cu ajutorul acestora vei reuși să deschizi uși noi. O persoană cu mai multă expertiză sau un mentor te poate ajuta pe drumul tău. Ai încredere în tine și  în abilitățile tale. Poți negocia un salariu mai mare în lunile octombrie și noiembrie.

Citește și: Zodiile care vor avea o toamnă de vis. Le merge bine pe toate planurile, sunt protejate de Dumnezeu1

Gemeni

Thurisaz

Ești la începutul unui nou ciclu în care poți experimenta o expansiune și o întâlnire norocoasă în legătură cu munca, familia și imaginea publică. Mai ales în octombrie, evoluțiile pot avea loc rapid. Creează-ți oportunități. Profită și sari în tren când vine. Gândește-te la ceea ce s-a întâmplat în 2011. Același proces se întâmplă și acum, dar la un nivel superior. Urmează-ți instinctul!

Rac

Ansuz

Te afli la începutul unui nou ciclu de 12 ani. Principalele aspecte favorizate vor fi locul de muncă și imaginea publică. Amintește-ți ce s-a întâmplat în 2011, același lucru se repetă și acum, dar într-un mod diferit, la un nivel superior. Dacă te mulțumește job-ul actual, atunci vor apărea noi oportunități de dezvoltare. Dacă nu, poate că este timpul să cauți alternative.

Citește și: Zodii care se potrivesc. Formează o echipă extraordinară în dragoste și în afaceri

Leu

Raidho

Toamna va veni cu vești bune. Îți poți întări valorile și credința, iar contactul cu țările străine poate deveni o sursă de creștere și expansiune. O întâlnire norocoasă poate avea loc în străinătate. Acest lucru s-ar putea întâmpla la un curs de perfecționare sau după înscrierea la o formă de învățământ superior. Urmeaz-ți instinctul. Este posibil ca în timpul călătoriei să îți întâlnești sufletul pereche. Evită să faci promisiuni în a doua jumătate a lunii august și începutul lunii septembrie, întrucât este foarte posibil să ți le poți respecta.

Fecioară

Kenaz

Și pentru tine toamna va duce numai vești bune. Urmează să iei niște decizii foarte importante. Vei cunoaște o dezvoltare a laturii sociale, făcându-ți cunoștințe și contacte noi în străinătate. Ține cont că ceea ce stabilești acum, poate fi de lungă durată. Fiecare relație începe cu o prietenie anul acesta. Fă alegeri în conformitate cu valorile tale de viață.

Balanță

Gebo

În această toamnă, dezvoltarea se va produce atunci când colaborezi cu alții. Acordurile benefice cu alții vor avea rezultate pozitive de durată. Cu toate acestea, evită să te angajezi în perioada 15 august – 15 septembrie. Nu totul este așa cum pare la prima vedere sau te poți răzgândi. Același lucru este valabil și în dragoste. În toamnă, vei merge cel mai departe cu cooperarea. Alegerile pe care le faci în legătură cu eclipsa de Soare din octombrie pot fi de lungă durată sau pot deveni permanente.

Scorpion

Wunjo

Ești pe calea cea bună. Încerci să te dezvolți în permanență, iar cea mai bună cale o reprezintă găsirea unor parteneri de nădejde care te pot completa. Colaborarea cu alții îți poate aduce câștiguri importante. Profită de oportunitățile care apar și acționează cu determinare. Acordurile pe care le închei în toamnă îți pot fi favorabile pe termen lung. Citește contractele cu foarte mare atenție, mai ales rândurile scrise cu litere mici. Sau mai bine apelează la un specialist. În caz contrar te poți confrunta cu probleme serioase.

Săgetător

Hagalaz

În această toamnă, ai șansa să îți dezvolți relațiile cu persoanele apropiate. Dacă te afli într-o relație serioasă, este foarte posibil ca în septembrie sau octombrie să vă mutați împreună. Nu este exclusă nici căsătoria. Trebuie să găsești un echilibru între ceea ce oferi și ceea ce primești.

Capricorn

Nauthiz

Gândurile și ideile pe care le ai despre relațiile apropiate, în special cele romantice, îți vor ocupa mult timp în această toamnă. Evenimentele care se întâmplă pot afecta dezvoltarea vieții tale pentru o perioadă lungă de timp. Experiența poate fi trăită ca o călătorie karmică, mai ales în timpul eclipsei de Lună de la sfârșitul lunii octombrie. Binele pe care l-ai făcut, vrei să-l recuperezi. De asemenea, trebuie să te ierți pentru unele lucruri pe care le-ai făcut, odată pentru totdeauna. Este timpul pentru un nou început!

Vărsător

Isa

Obții cea mai mare creștere și expansiune prin întărirea rutinelor de zi cu zi. Toate măsurile pe care le iei pentru a-ți ridica propria dispoziție și sănătatea îți vor face bine. În general, îți dorești un impuls care să le dea altora încredere în tine. Vrei să poți să pui o amprentă pozitivă în viața de zi cu zi la serviciu și acasă. Inițiativa pe care o iei de a-ți crea mai mult spațiu îți va oferi armonie și bucurie care te ridică și îți întărește încrederea în tine.

Pești

Jera

Vei reuși să depășești toate barierele și să ajungi unde ți-ai propus. Este important să înțelegi că îmbunătățirea aspectelor vieții tale se relizează doar cu disciplină. Indiferent dacă vrei să-ți îmbunătățești obiceiurile de sănătate sau să devii mai structurat în alte domenii și activități zilnice, modul în care ai grijă de tine și de viața de zi cu zi îți va spori încrederea în tine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *