Zodia care înșală cel mai mult. Trebuie să te ferești de acești nativi, dacă vrei o relație de lungă durată

Cu acești nativi nu poți avea relații pe termen lung

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2022

Zodia care înșală cel mai mult. Trebuie să te ferești de acești nativi, dacă vrei o relație de lungă durată

Fiecare zodie se remarcă prin anumite calități și defecte. În timp ce unii nativi sunt fidelii zodiacului și nu calcă strâmb orice ar fi, alții cad pradă mai repede tentației și ajung să pună în pericol relația, pentru un capriciu. Care este zodia care înșală cel mai mult și de ce nu rezistă într-o relație pe termen lung.

Zodia care înșală cel mai mult și nu poate sta în relații de durată

Fiecare persoană are anumite principii atunci când vine vorba despre relații. Sunt oameni care nu concep să greșească față de partener și sunt sinceri din prima zi a relației și oameni care calcă strâmb și nu au nicio remușcare. Dincolo de principii și de felul de a fi, anumite zodii sunt mai predispuse la infidelitate decât altele. Printre cei care înșală cel mai mult se numără nativii din zodia Pești, spun astrologii.

Indiferent că vorbim despre femei sau bărbați, nativii Pești au anumite trăsături care îi fac să cadă pradă tentațiilor mai ușor decât alte zodii. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt sensibile și ajung să pună suflet într-o relație relativ repede. Cu toate acestea, atunci când intervine tentația, de cele mai multe ori îi dau curs. Infidelitatea va fi, cel mai adesea, motivul pentru care Peștii încheie o relație.

Citește și: Zodia care are noroc triplu pe sfârșit de an. Acești nativi dau lovitura în dragoste și bani

Dacă ești într-o relație cu un nativ Pești, așteaptă-te ca la un moment dat să dea curs unei aventuri. Acești nativi sunt destul de orgolioși, așa că șansele să recunoască și să își asume greșeala sunt destul de mici. Deși în general este o zodie sinceră, când vine vorba despre a-și asuma greșelile care îi știrbesc imaginea perfectă, are ezitări.

Zodia care insala cel mai mult
Peștii sunt nativii care cad cel mai ușor pradă tentației

Care sunt cele mai fidele zodii

La polul opus, există zodii pentru care familia este ceva sacru și nu ar face nimic care să pună în pericol relația de cuplu. Ei sunt nativii cu care faci casă și cu care poți porni la drum pe termen lung, fără să te temi că ar putea compromite relația.

Taurii prețuiesc confortul, onestitatea și dragostea. Acești nativi acordă prioritate fericirii persoanei de lângă ei, mai mult decât orice altceva. De aceea, nu vor face niciodată lucruri care pot să dezamăgească. A-și înșela partenerul de viață sau a minți este complet exclus pentru un nativ Taur. Acest nativ tinde să fie foarte credincios și devotat atunci când simte că și-a găsit sufletul pereche. Dar din moment ce are probleme de gelozie, el îl poate bănui pe celălalt că este infidel, chiar și atunci când nu există dovezi care să susțină acest lucru.

Citește și: Cum cucerești o femeie din zodia Scorpion. Pași esențiali care te vor ajuta să ajungi la inima ei

Capricornii își iau angajamentele foarte în serios și sunt una dintre cele mai fidele zodii. Dacă sunt într-o relație de durată, probabil că au început deja să se gândească la viitor și nu vor dori să facă nimic pentru a-l pune în pericol. Dacă nu sunt fericiți într-o relație, cel mai probabil preferă să-i pună capăt în loc să-și înșele partenerul. Dacă relația are probleme, Capricornii sunt dispuși să lucreze la ea.

Alte zodii care pun preț pe familie și pe stabilitatea într-o relație sunt: Rac, Scorpion, Fecioară și Balanță.

2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.