Zodia care iubește cu patos. Nativii care te vor surprinde cu afecțiunea lor, sentimentele lor sunt intense

Ești norocos să ai un astfel de nativ în viața ta

Scris de: Daoud Andra

18 Feb. 2024

Zodia care iubește cu patos. Nativii care te vor surprinde cu afecțiunea lor, sentimentele lor sunt intense

Atunci când vine vorba despre relații, unii nativi se implică mai mult decât alții. Există zodii cu care faci casă bună pe termen lung, pentru că acești nativi sunt familiști convinși, și alte zodii care, dimpotrivă, nu se pot implica emoțional prea mult. Care este zodia care iubește cu patos, potrivit astrologilor? Ești norocos să ai un astfel de nativ în viața ta!

Aceasta este zodia care iubește cu patos

Fiecare zodie se caracterizează printr-o serie de calități și defecte. Dacă unii nativi sunt generoși și iubitori, alții din contră, se concentrează doar asupra nevoilor lor și oferă prea puțin celorlalți. În ceea ce privește iubirea, există o anumită zodie care este capabilă să ofere afecțiune și să iubească intens ani la rând.

Citește și: Horoscop săptămâna 19-25 februarie 2024 cu Roxana Ivanciu. Două zodii vor avea parte de bani! VIDEO EXCLUSIV

Nativii care pun suflet în toate relațiile sunt Taurii. Aceștia iubesc cu pasiune și sunt capabili să facă orice pentru partener. Sacrificiile pe care le fac în numele iubirii depășesc orice imaginație, iar cei care sunt într-o relație cu un Taur observă acest lucru din plin.

Pasionali și afectuoși, nativii Taur sunt și familiști convinși. Sunt capabili să iubească o singură persoană toată viața, cu aceeași pasiune ca în prima zi. Găsesc tot timpul noi modalități de a-și exprima dragostea și își surprind constant partenerul cu gesturi și dovezi de afecțiune.

O altă zodie care iubește cu patos este Rac. Acești nativi sunt foarte empatici și sunt familiștii zodiacului. Atunci când își întemeiază o familie, aceasta devine prioritatea lor și fac orice pentru fericirea celor dragi. Pentru Raci, nu există nimic mai presus decât familia.

Citește și: Cele 3 zodii care sunt mașini de făcut bani. Acești nativi atrag bogăția, au norocul financiar de partea lor

Zodia care nu este capabilă să iubească

Dacă Taurii iubesc cu patos, la polul opus se află o zodie care nu este capabilă să arate afecțiune. ”Vecinii” lor de zodiac, Gemenii, reprezintă zodia care pune prea puțin suflet în relații. Invitată recent la podcastul ”Luni seara”, celebra astroloagă Neti Sandu a dezvăluit că acești nativi nu doar că nu iubesc, dar sunt și cei care înșală cel mai mult în relații.

”Gemenii nu iubesc… Iubesc că sunt doi, unul mai mult, altul mai puțin”, a spus Neti Sandu, mai în glumă, mai în serios.

Nativii din zodia Gemeni se numără, așadar, printre cei mai infideli din zodiac. Pentru a obține ce vor, sunt capabili să rănească foarte ușor, fără să le pese.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *