Zodia care se bucură de câștiguri mari în săptămâna 19-25 februarie 2024. Le surâde șansa acestor nativi

Vezi dacă ești chiar tu norocosul!
Zodia care se bucură de câștiguri mari în săptămâna 19-25 februarie 2024. Le surâde șansa acestor nativi

Celebrul astrolog Remus Ionescu prezintă horoscopul banilor 19-25 februarie 2024, în cadrul rubricii AstroBani, în exclusivitate pentru Playtech Știri, pe canalul de YouTube cu același nume. Află și tu, din rândurile de mai jos, ce zodie se va bucura de câștiguri mari în următoarele zile. Vezi cui îi va surâde norocul!

Horoscopul banilor cu Remus Ionescu

Conform renumitului astrolog, joi, pe data de 22 februarie va avea loc o conjuncție Venus – Marte, dar Luna va fi în opoziție și va complica viața anumitor nativi.

Aceștia vor avea diverse gânduri, dorințe, dar și preferințe. În schimb, vineri, 23 februarie, Mercur intră în Pești și se anunță o perioadă plină pentru unii dintre nativi. Ești curios să afli ce te așteaptă în săptămâna 19-25 februarie 2024? Ei bine, dacă da, citește mai jos. S-ar putea ca tu să fii cel care ca avea noroc la bani!

Nativul Berbec

Reprezentanții primei zodii de foc din horoscopul european vor avea parte de unele bonusuri din partea șefilor, așadar banii se întrevăd în viitorul lor. Însă, astrologul Remus Ionescu are vești și mai bune pentru nativii independenți, care oferă produse sau servicii.

Se pare că aceștia vor fi favorizați cu câștiguri sporite venite ca o surpriză. Totuși, Berbecii ar trebui să fie mai atenți la sănătate în aceste zile, deoarece munca, efortul și oboseala își spun cuvântul.

Nativul Taur

”Cu Venus în casa a zecea, apar șanse de câștig, faimă, recunoaștere, apărute pe neașteptate sau după un incident, o vorbă, o întâlnire. Se poate să aibă o zi deosebită, cu o noutate și o veste bună după una rea.

Unii se gândesc la o schimbare a locului de muncă, a domeniului de activitate la care se gândesc de 3-4 ani. Sunt pe drumul cel bun, acum poate să apară ceva care le declanșează acel gând, acea pornire.

Soarele intră în Pești, în casa veniturilor. Unii se gândesc că nu iau suficienți bani pentru ce fac, la alții nu au apărut remunerațiile stabilite deja. Jupiter în Taur le deschide niște drumuri, idei, oferte, și se îndreaptă în acea direcție.”, a declarat astrologul Remus Ionescu.

Te-ar mai putea interesa și Horoscop săptămâna 19-25 februarie 2024 cu Roxana Ivanciu. Două zodii vor avea parte de bani! VIDEO EXCLUSIV!

Nativul Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt curioși, dornici de progres, să învețe, să obțină o diplomă, susține specialistul. Însă, Soarele intră în Pești și pot apărea mici incidente la locul de muncă și nu numai.

În următoare zile, Gemenii ar putea să se simtă nedreptățiți de superiorii de la serviciu și ar putea lua măsuri în acest sens. Ar putea avea o discuție cu aceștia sau ar putea căuta un job cum își doresc.

Citește continuarea pe Playtech Știri.

Te-ar mai putea interesa și Zodiile care fac cei mai mulți bani în sezonul Peștilor. Au parte de numeroase oportunități financiare!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
3.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *