Zodia Fecioară – data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Fecioara este al șaselea semn zodiacal al horoscopului

Scris de: Dana Cazacu

16 Feb. 2022

Zodia Fecioară - data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Persoanele care sunt în zodia Fecioară sunt născute între 22 august și 22 septembrie. Simbolul acestei zodii este reprezentat de Fecioară. Fecioara este un semn de pământ mutabil guvernat de Mercur și este este adesea asociată cu precizia, gândirea critică, serviciul și recolta. Iată care sunt caracteristicile zodiei fecioară, cu care semne zodiacale are cea mai bună compatibilitate și care este data nașterii persoanelor din această zodie.

Data nașterii, compatibilitatea și caracteristicile zodiei fecioară

Fecioara este un semn de pământ, care vorbește despre energia mai stăpânită a lui Mercur. Treaba Fecioarei este să sorteze ceea ce este necesar de ceea ce nu este. Fecioara este dedicată acestei sarcini, de aceea Fecioarele sunt adesea cunoscute ca fiind editorii zodiacului.

„Virginitatea” Fecioarei nu are neapărat de-a face cu virginitatea sexuală. Mai degrabă, se leagă de dedicarea semnului pentru puritate și serviciu. De asemenea, demonstrează ideea că Fecioarele sunt total capabile să aibă grijă de ele însele.

Zodia Fecioară – caracteristici

Fecioara este perfecționistul neobosit al zodiacului. Acest semn de pământ mutabil ne poate învăța pe toți cum să fim cei mai preciși, fără planuri B de rezervă.

Fecioara este un semn mutabil, așa că există o flexibilitate și un dinamism mental și fizic în Fecioară la fel ca și în Gemeni, semn coleg guvernat de Mercur. Iată care sunt caracteristicile cele mai importante ale zodiei fecioară:

• Orientată spre detalii
• Dedicat
• Flexibil
• Independent
• Modest
• Organizat
• Practic
• Provocări și oportunități de creștere.

Trăsăturile zodiei Fecioară

Uneori, Fecioarele sunt atât de hotărâte să servească cât mai bine, să evite erorile și să-și verifice de trei ori munca, încât pot uita să se distreze. Tot acest perfecționism poate fi obositor!

Totuși, atunci când își amintesc să se lase liberi, Fecioarele sunt de obicei o explozie, cu un spirit mercurial, umor sec și o latură sălbatică. Fecioara tipică va face bine să își amintească faptul că este în regulă să facă greșeli din când în când, iar relaxarea este o formă esențială de autoîngrijire.

Zodia Fecioară – compatibilitate

Fecioarele gravitează de obicei în jurul persoanelor care le pot ajuta să învețe, să crească și să servească un scop mai înalt. Iată care sunt semnele zodiacale cele mai compatibile, dar și cele incompatibile în prietenie și dragoste, ale zodiei fecioară.

Semnele zodiacale compatibile cu zodia Fecioară

În general, cele mai compatibile semne pentru prietenii și relații romantice ale Fecioarei sunt semnele de pământ, cum ar fi: Taur, Capricorn, Fecioară. Aceste zodii se vor potrivi cu natura lor ancorată în pământ.

De asemenea, semnele de apă Rac și Scorpion tind să se potrivească bine cu Fecioarele. Deși pot exista obstacole pe parcurs, Fecioarele se pot potrivi și cu semnul lor opus Pești și se pot lega prin natura lor mutabilă. Acestea se mai pot înțelege cu Gemenii, care sunt guvernate de Mercur.

Semnele zodiacale incompatibile cu zodia Fecioară

Semnele de aer precum Balanța și Vărsătorul ar putea fi un pic prea zburdalnice pentru gusturile Fecioarei, în timp ce semnele de foc intens pasionale, printre care Săgetător, Leu, Berbec, tind să intre în conflict cu Fecioara echilibrată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *