Zodia în care s-au născut cei mai bogați oameni ai planetei. Acești nativi au calități incontestabile de lider

Zodia în care s-au născut cei mai bogați oameni ai planetei. Acești nativi au calități incontestabile de lider

Zodia în care s-au născut cei mai bogați oameni ai planetei. O bună parte a miliardarilor lumii, incluși de revista Forbes în topul celor mai bogați oameni ai planetei, au un lucru în comun: semnul zodiacal sub care s-au născut. Caracteristicile acestei zodii i-au făcut lideri incontestabili, reușind să atrgă banii ca un magnet. Iată despre ce zodie este vorba.

Zodia în care s-au născut cei mai bogați oameni ai planetei

Un grup de specialiști a analizat clasamentul întocmit de Forbes privind cei mai bogați oameni ai planetei în speranța că vor afla care este cea mai întâlnită zodie printre miliardari.

Probabil că te gândești al zodia Rac, sub al cărei semn sunt născuți Elon Musk – cel mai bogat om din lume – sau Richard Branson – și el un multimiliardar. Sau poate la zodia Leu, care îi reprezintă pe Mark Zuckerberg, pe Larry Ellison și pe Sergey Brin. Și zodia Berbec are reprezentanți de seamă: Steve Ballmer și Mukesh Ambani.

De asemenea, în clasament e regăsesc nativi ai zodiei Pești și Taur.

Însă niciuna dintre ele nu este cu adevărat cea norocoasă. Specialiștii, care i-au analizat pe cei mai bogați oameni ai lumii, au descoperit că zodia Balanță este cea norocoasă.

Mai exact, 27 de miliardari din top 250 s-au născut sub acest semn zodiacal. Printre ei se numără Ralph Lauren, Stefan Persson, Liliane Bettencourt și Alice Walton.

Deși poate pe mulți îi va surprinde această concluzie, trebuie precizat că Balanțele au cu adevărat calități de lider. Potrivit cotidianului britanic The Sun, nativii născuți între 22 septembrie și 23 octombrie știu să muncească inteligent, cât și când trebuie. de asemenea, potrivit Stylecaster, Balanțele știu cum să mențină echilibrul în afaceri, deoarece au abilitatea de a cunoaște când să spună lucrurilor pe nume și când să tacă.

Conform sursei citate, acești nativi au succes și datorită faptului că refuză să își laude angajații, până când ei nu demonstrează, pe termen lung, că sunt capabili să ducă la bun sfârșit sarcinile oferite.

Clasmentul zodiilor norocoase. Nativii cu cel mai mare succes la bani

Și dacă în pirivința primului loc al clasamentului lucrurile sunt clare, în ceea ce privește pozițiile următoare situația stă astfel:

 • pe locul al doilea în topul celor mai bogați oameni ai lumii se află zodia Pești, cu 22 de reprezentanți.
 • pe poziția a treia se află Racii
 • pe locul 4, zodia Taur
 • Pe locul 5, se află Leii
 • Pe locul 6, zodia Scorpion
 • Pe poziția a 7-a, Gemenii
 • Pe 8 – zodia Berbec
 • Pe 9 – Vărsător
 • Pe 10 – Fecioară
 • 11 – Săgetător
 • 12 – Capricorn

Citește și: „2023 va fi un an fabulos pentru această zodie. Primește bani mulți și are noroc uriaș

6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.