Zodia în care se nasc cei mai frumoși oameni. Aceștia sunt cei mai atrăgători nativi din horoscop

Astrologii au stabilit care sunt cei mai atrăgători nativi

Scris de: Daoud Andra

26 Sep. 2023

Zodia în care se nasc cei mai frumoși oameni. Aceștia sunt cei mai atrăgători nativi din horoscop

Frumusețea este ceva extrem de subiectiv. Există însă trăsături foarte apreciate și chipuri foarte armonioase, despre care multă lume spune că sunt frumoase. Astrologii au descoperit care este semnul zodiacal predominant al celor mai atrăgători oameni. Aceasta este zodia în care se nasc cei mai frumoși oameni, potrivit statisticilor.

Astrologii au stabilit: zodia în care se nasc cei mai frumoși oameni

Există multe zicale și credințe cu privire la frumusețe și la faptul că aceasta este subiectivă. De la ”frumusețea este în ochii privitorului” până la ”ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”. Puțini ar fi crezut că această calitate are legătură și cu zodia în care te-ai născut. O demonstrează un sondaj publicat în revista Journal of Personality and Social Psychology.

Citește și: Zodii cu noroc în această toamnă. Pot avea avansări în funcție și măriri de salariu

În urma studiului, astrologii au ajuns la concluzia că oamenii cei mai atrăgători sunt născuți în zodia Vărsător. Acești nativi nu au doar calități fizice armonioase, ci sunt și carismatici, originali, independenți, lucruri care contribuie la imaginea generală pe care o afișează.

Vărsătorii născuți între 20 ianuarie și 18 februarie emană o atracție care trece dincolo de aspectul fizic. Personalitatea lor este cea care cucerește, datorită calităților pe care le are acest semn de aer.

Iată care sunt caracteristicile nativilor din zodia Vărsător și cea mai bună compatibilitate cu celelalte zodii!
Simbol stilizat al zodiei Vărsător

Caracteristici ale zodiei Vărsător

Nativii născuți sub acest semn de aer pot fi, de multe ori, enigmatici și greu de înțeles. Odată ce ajungi să îi cunoști, te vor cuceri iremediabil. Sunt firi complexe, care pot fi la extreme: în timp ce unii Vărsători sunt timizi și introvertiți, sensibili și răbdători, alții sunt extrem de volubili, extrovertiți, vorbăreți și chiar frivoli.

Calitățile pentru care acești nativi sunt apreciați sunt: originalitate, inventivitatea, independența, inteligența, faptul că au viziune, sunt loiali, prietenoși și dau dovadă de umanitate. Au o atracție deodebită pentru tot ce este nou și atipic. Au visuri și idealuri uneori greu de atins și spun deschis ce gândesc și ce vor.

Citește și: Zodiile care își vor întâlni sufletul pereche după 40 de ani. Norocul le surâde când nu se mai așteptau

Sunt foarte generoși și au un suflet bun, iar atunci când cineva are nevoie de ajutor, nu ezită să se implice. Vărsătorul reprezintă ultima zodie a iernii, iar întunericul și frigul specifice acesteia se opun luminii și căldurii cu care vine primăvara. Din acest motiv, Vărsătorul poate avea caracteristici contradictorii și poate părea adesea că în interiorul lui se dă o luptă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *