Zodia Leu – data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Leul este al cincilea semn zodiacal

Scris de: Dana Cazacu

16 Feb. 2022

Zodia Leu - data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Persoanele din zodia Leu s-au născut între 22 iulie și 23 august. Simbolul acestei zodii este reprezentat de leu. Un semn fix de foc guvernat de Soare, Leul are o energie plină de farmec, curajoasă și îndrăzneață. Iată care sunt caracteristicile zodiei leu, care sunt zodiile compatibile cu aceasta și care este data nașterii persoanelor din această zodie.

Data nașterii, compatibilitatea și caracteristicile zodiei Leu

Leii au tendința de a fi plini de energie primară, creativă. Acesta este un semn care întruchipează focul care trăiește în noi toți.

Semnul Leului vrea să vadă și să fie văzut, la fel ca soarele care îl guvernează, motiv pentru care Leul este asociat cu vizibilitatea, atenția, curajul, generozitatea și impulsurile creative.

Caracteristicile zodiei Leu

Leul este semnul luminos și îndrăzneț de foc fix al zodiacului. Ca atare, cei născuți sub acest semn ne pot învăța să fim cei mai îndrăzneți și mai încrezători în noi înșine.

Simbolul Leului, leul, spune foarte multe despre acest semn zodiacal: Leii sunt regii junglei, cunoscuți pentru curajul lor feroce și regalitatea lor naturală. Totul se rezumă la atenție, oferirea și primirea de lumină și energie pentru această zodie. Printre cele mai reprezentative calități pe care le au nativii zodiei leu, se numără:

• Îndrăzneț
• Încrezător
• Curajos
• Creativ
• Feroce
• Generos
• Regal
• Ambițios
• Neliniștit
• Dominant.

Zodia Leu – trăsături de personalitate

La fel ca majoritatea semnelor de foc, Leii sunt predispuși la epuizare după zile lungi în care se scaldă în lumina reflectoarelor. Leii ar face bine să se asigure că se odihnesc, se relaxează și se reîncarcă la nevoie. Aceștia sunt adesea percepuți ca fiind egocentrici. Să-și facă timp pentru a-i ajuta pe ceilalți și să-și amintească faptul că lumea nu se învârte în jurul lor (chiar dacă își doresc acest lucru) este o idee bună pentru acest semn.

Leii pot fi ușor jigniți dacă simt că nu primesc suficientă atenție. În acele momente, ar trebui să își amintească faptul că au o bogăție de lumină interioară și de viață din care se pot trage. Leii, în cele mai bune momente strălucesc, la fel ca Soarele care îi guvernează.

Compatibilitățile zodiei Leu

Leii tind să se orienteze spre cei care îi fac să se simtă văzuți și ascultați. Iată care sunt semnele zodiacale care sunt compatibile și incompatibile cu nativii zodiei Leu.

Semne zodiacale compatibile cu zodia Leu

Cele mai compatibile semne pentru prieteniile și relațiile romantice ale Leilor sunt semnele de foc, la fel ca și ei, cum r fi: Berbec, Leu, Săgetător, deoarece se vor potrivi cu pasiunea și căldura lor. Semnele de aer, printre care: Gemeni, Balanță, Vărsător, au o energie dinamică și rapidă și ar putea funcționa bine pentru un Leu.

Semne zodiacale incompatibile cu zodia Leu

Semnele de apă, ca: Rac, Pești, Scorpion și semnele de pământ, ca de exemplu: Taur, Fecioară, Capricorn ar face mai dificilă o relaționare cu acest semn, deoarece natura lor cu picioarele pe pământ nu se pretează la strălucirea și drama pe care Leii le doresc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *