Zodia Pești – data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Peștii sunt cel de-al 12-lea și ultimul semn zodiacal al horoscopului

Scris de: Dana Cazacu

16 Feb. 2022

Zodia Pești - data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Persoanele din zodia Pești sunt născute între 19 februarie și 20 martie. Această zodie este reprezentată de doi pești care înoată în direcții opuse. Acest semn de apă se referă la punctul culminant și se ocupă de domeniul viselor și al experiențelor mistice. Iată care sunt caracteristicile zodiei Pești, care sunt zodiile cu care are cea mai mare compatibilitate, precum și care este data nașterii persoanelor din această zodie.

Data nașterii, compatibilitatea și caracteristicile zodiei Pești

Nesfârșit de empatică și înțelegătoare, personalitatea Peștilor este sensibilă și poate puțin medium. Peștii sunt adesea prezentați ca o figură oceanică mistică. Trăsăturile de bază ale personalității Peștilor în viață și în dragoste sunt următoarele:
• Empatic
• Sensibil
• Psihic
• Adaptabil
• Visător
• Generoasă
• Curios
• Creativ
• Naiv
• Credul.

Peștii acvatici sunt un semn mutabil, adică apar atunci când se schimbă anotimpurile. Această mutabilitate înseamnă că Pești este adaptabil. Oceanul este locul unde a început viața, așa că un alt mod de a ne gândi la Pești este în termeni de energie creatoare primordială. Primul limbaj al semnelor de apă este cel al emoțiilor și al empatiei. Adesea, Peștii se raportează la ceilalți și la ei înșiși în primul rând prin intermediul tărâmului sentimentelor sau al energiei. Mutabilitatea lor îi face adaptabili și un pic vulnerabili la sugestii.

Caracteristicile zodiei Pești

Peștii sunt guvernați de Jupiter în astrologia antică și de Neptun în astrologia modernă. Neptun este planeta inconștientului și a creativității. O planetă exterioară cunoscută pentru calitățile sale imaginative și visătoare, Neptun acordă personalității Pești o înclinație către arte, gândire magică și tărâmuri spirituale.

Lumea de dincolo este un termen cheie al Peștilor. Jupiter, conducătorul lor străvechi, este planeta expansiunii, a generozității și a sistemelor de credință. Jupiter le acordă persoanelor Pești darul empatiei și al înțelegerii emoționale.

Zodia Pești – trăsături

Mai presus de toate, Peștii sunt mereu în imaginație, caută și se întreabă despre ceea ce se află dincolo de lumea materială.
Peștii au tendința de a fi puțin creduli și pot fi predispuși să facă pe plac oamenilor. Generozitatea este uimitoare și trebuie să se asigure că ai grijă și de ei.

Compatibilitățile zodiei Peștii

Zodia Pești este semnul de apă mutabil al zodiacului, de la care putem învăța cum să fim cei mai generoși, emoționali și expansivi dintre noi prin intermediul acestei energii empatice și mistice.
Peștii apreciază generozitatea și creativitatea, fiind mereu interesați de chestiuni legate de creștere, transcendență și unitate.

Semnele zodiacale compatibile cu zodia Pești

Semnele zodiacale cele mai compatibile pentru prieteniile și relațiile romantice ale Peștilor sunt semnele de apă precum: Pești, Rac, Scorpion. Acestea vorbesc același limbaj emoțional fluid. Și semnele de pământ cum ar fi: Fecioară, Capricorn, Taur sunt compatibile cu peștii deoarece sunt atât de ancorate în pământ.

Semnele zodiacale incompatibile cu zodia Pești

Semnele de foc precum: Berbec, Leu, Săgetător și semnele de aer cum ar fi: Gemeni, Balanță, Vărsător care sunt, de obicei, un pic mai dure, deși există mult loc pentru creștere și noi perspective în aceste relații.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *