Zodia Rac – data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Racul este al patrulea semn zodiacal

Scris de: Dana Cazacu

16 Feb. 2022

Zodia Rac - data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Persoanele din zodia Rac sunt născute între 21 iunie și 21 iulie. Simbolul acestei zodii este reprezentat de un crab. Racul este un semn cardinal de apă guvernat de Lună, energia Racului este emoțională, familiară și reconfortantă. Iată care sunt caracteristicile zodiei rac, care sunt zodiile compatibile precum și data nașterii persoanelor care sunt în această zodie.

Data nașterii, compatibilitatea și caracteristicile zodiei rac

Racul este omul de casă emoțional al zodiacului. Acest semn cardinal de apă ne poate învăța pe toți cum să fim cei mai grijulii. Racul este în general asociat cu casa, cu rădăcinile și cu viața noastră emoțională. Cei născuți sub acest semn sunt destul de sensibili, capabili să perceapă sentimentele și stările de spirit ale altor persoane. Tinde să fie foarte în ton cu mediul în care trăiește.

Ca semn cardinal de apă, Racul este asociat cu începuturile și originile. Acest semn se referă la creștere, hrănire și confort. Printre cele mai relevante trăsături are zodiei rac, se numără:

• Emotiv
• Îngrijit
• Grijuliu
• Casnic
• Hrănitor
• Reconfortant
• Sensibil.

Zodia rac – caracteristici

Racul are foarte multe sentimente, ceea ce poate fi frumos, dar există și o latură întunecată în toată această sensibilitate: Racul se poate simți ușor jignit, rănit și rănit.

Tachinările sau criticile care ar putea trece neobservate de alte semne ar putea trimite un Rac într-o criză emoțională. Mulți Rac trebuie să învețe că, pentru a-și păstra energia și sănătatea mentală, este mai bine să nu ia lucrurile personal.

Caracteristicile zodiei Rac

Nevoia de a se retrage în carapacea lor, în loc să înfrunte lumea, este adesea un impuls pentru Rac. Pentru acest semn ultrasensibil, o oportunitate majoră de creștere implică să învețe să își exprime sentimentele față de ceilalți.

Deoarece mulți Rac au tendința de a evita confruntarea sau ceea ce percep ca fiind o dramă, ei pot apărea ca fiind pasiv-agresivi, lăsând să se înțeleagă că sunt răniți, în loc să își exprime clar emoțiile. În loc să presupună că ceilalți știu de ce sunt supărați, acest semn trebuie să învețe să comunice deschis, sincer și des.

Zodia Rac – compatibilitate

Racul gravitează în jurul persoanelor care îl fac să se simtă văzut și îngrijit. Iată care sunt zodiile cele mai compatibile și cele incompatibile ale racului:

Cele mai compatibile semne zodiacale pentru prieteniile și relațiile romantice ale Racului sunt semnele de apă, Pești și Scorpion, deoarece acestea vor „înțelege” limbajul emoțional pe care îl vorbește Racul. Semnele de Pământ, cum ar fi Fecioară, Taur și Capricorn au o energie similară de reținere a spațiului.

Zodii incompatibile cu zodia Rac

Semnele de foc cum ar fi Berbec, Leu și Săgetător și semnele de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător ar putea fi mai dificile, deoarece au tendința de a avea mai mult timp să tindă la sensibilitatea Racului. Racul s-ar putea dovedi ușor de rănit de intensitatea lor.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *