Zodia Săgetător – data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Săgetătorul este cel de-al nouălea semn zodiacal al horoscopului

Scris de: Dana Cazacu

16 Feb. 2022

Zodia Săgetător - data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Persoanele care sunt în zodia Săgetător s-au născut între 21 noiembrie și 21 decembrie. Simbolul acestei zodii este reprezentat de un centaur care ține în mână un arc și o săgeată. Un semn de foc mutabil guvernat de Jupiter. Energia Săgetătorului este aventuroasă și expansivă. Iată care sunt caracteristicile zodiei Săgetător,cu care zodie are cea mai bună compatibilitate și care este data nașterii persoanelor din această zodie.

Data nașterii, compatibilitatea și caracteristicile zodiei Săgetător

Energia Săgetătorului este adesea mare și îndrăzneață. Acesta este un semn care caută, caută, caută, caută mereu. Sunt aventurierii prin excelență ai zodiacului. Săgetătorul este guvernat de Jupiter, forța expansivă și binevoitoare a cosmosului.

Jupiter îi conferă Săgetătorului afinitatea sa pentru aventură și noutate. Săgetătorul este asociat cu casa a noua în astrologie, tărâmul educației superioare, al călătoriilor în străinătate, al spiritualității și al înțelepciunii. Acesta este un semn care va călători în zone îndepărtate ale globului în căutarea adevărului.

Caracteristicile zodiei Săgetător

Săgetătorul este reprezentat de centaur, sau arcaș, o creatură mitologică care este jumătate cal, jumătate om. Acesta este adesea îndreptată cu un arc și o săgeată spre cer. Porțiunea de cal din acest simbol al Săgetătorului este indisciplinată, necruțătoare, bestială și puternică. Porțiunea umană este căutătoare de înțelepciune și rațională.

Acest lucru vorbește despre conversația complicată care se petrece adesea în capul unui Săgetător. Cum pot să îmi echilibrez instinctele animalice cu partea mea mai vizionară, mai rațională și mai căutătoare de adevăr? Deoarece Săgetătorul este un semn de foc, are tendința de a explora această întrebare cu multă căldură, pasiune și îndrăzneală. Săgetătorul este un semn mutabil, ca și Gemenii, Fecioara și Peștii, ceea ce înseamnă că tind să se adapteze la schimbări și le place să își amestece des rutina zilnică.

Zodia Săgetător – trăsături

Săgetătorul este semnul de foc mutabil al zodiacului, în căutare de senzații tari. Cei născuți sub acest semn ne pot învăța să fim cei mai aventuroși și mai deschiși la minte. Trăsăturile cele mai reprezentative ale Săgetătorului sunt:

• Aventuros
• Adaptabil
• Îndrăzneț
• Curios
• Vizionar.

Zodia Săgetător – caracteristici

Săgetătorii sunt mereu în căutarea următoarei aventuri, iar asta poate însemna să abandoneze orice alte planuri pe care și le-au făcut deja.

Este important ca Săgetătorii să își echilibreze prioritățile și chiar să se înconjoare de persoane mai pricepute în a duce lucrurile la bun sfârșit, cum ar fi semnele fixe, pentru a-i ajuta să ducă lucrurile la bun sfârșit. Aceștia ar face bine să se gândească înainte de a vorbi, deoarece au reputația de a fi direcți până la o greșeală, care poate să fie dureroasă.

Compatibilitatea zodiei Săgetător

Săgetătorii gravitează de obicei în jurul persoanelor care îi pot ajuta să caute înțelepciunea și adevărul. Iată care sunt semnele zodiacale cele mai compatibile în prietenie și dragoste, cu zodia Săgetător.

Semne zodiacale compatibile cu zodia Săgetător

Cele mai compatibile semne pentru prietenii și relații romantice ale Săgetătorului sunt semnele de foc colegi, precum: Săgetător, Berbec, Leu, deoarece vorbesc același limbaj emoțional. Semnele de aer: Gemeni, Vărsător, Balanță au un dinamism și un spirit asemănător.

Semne zodiacale incompatibile cu zodia Săgetător

Semnele de Pământ, printre care: Taur, Fecioară, Capricorn tind să fie un pic prea ancorate în pământ pentru Săgetătorul călător. Iar semnele de apă: Rac, Pești, Scorpion ar putea fi prea emoționale și iubitoare de casă pentru acest semn mai sălbatic și mai în căutare de libertate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *