Zodia Scorpion – data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Scorpionul este cel de-al optulea semn zodiacal al horoscopului

Scris de: Dana Cazacu

16 Feb. 2022

Zodia Scorpion - data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Persoanele din zodia Scorpion sunt născute între 23 octombrie și 21 noiembrie. Simbolul acestei zodii este reprezentat de un scorpion. Este un semn fix de apă guvernat de Pluto în astrologia modernă și de Marte în astrologia antică. Energia Scorpionului este mistică și misterioasă. Iată care sunt caracteristicile zodiei scorpion, care sunt semnele zodiacale cu care are cea mai mare compatibilitate, precum și care este data nașterii persoanelor născute sub acest semn zodiacal.

Data nașterii, compatibilitatea și caracteristicile zodiei Scorpion

Energia scorpionilor pare adesea calmă și stăpânită, dar este intens emoțională la suprafață. Putem începe să înțelegem profunzimile Scorpionului dacă ne uităm la Pluto, planeta care îl guvernează și care este asociată cu lumea subterană, moartea și renașterea.

Scorpionul este un semn fix, ceea ce înseamnă că Scorpionilor tind să le placă stabilitatea, rutina și viața de acasă – la fel ca semnul lor opus, Taurul. Ne putem gândi la Taur ca la lumea naturală și la tot ceea ce este vizibil, iar la Scorpion ca la lumea subterană, sau la orice emoții, gânduri, adevăruri și secrete care zăbovesc sub suprafață.

Caracteristicile zodiei Scorpion

Scorpionul este adesea asociat cu casa a opta în astrologie, o arie care guvernează sexul, moartea și renașterea, printre altele.

Scorpionii sunt renumiți ca fiind discreți și chiar secretoși, cu un aer de mister în jurul lor. Alte trăsături de personalitate includ neînfricarea, îndrăzneala, pasiunea, creativitatea și loialitatea feroce.

Zodia Scorpion – trăsături

Scorpionul este semnul de apă pasional, misterios și fix al zodiacului. Ca atare, cei născuți sub acest semn ne pot învăța să fim cei mai profunzi și mai pasionați dintre noi.

Cele mai reprezentative trăsături ale Scorpionului sunt:

• Îndrăzneț
• Creativ
• Hotărât
• Misterios
• Mistic
• Pasionat.

Zodia Scorpion – caracteristici

Profunzimea Scorpionului poate crea uneori o viziune în tunel, iar acesta este un semn care poate fi un pic obsesiv. Acest lucru înseamnă că Scorpionul ar putea lua exemplu de la un alt semn fix, Vărsătorul, și să facă zoom out pentru a avea din când în când o vedere cu unghi larg.

O altă oportunitate majoră de creștere implică să lași lucrurile să plece. Scorpionii au tendința de a păstra ranchiună, energie negativă sau tipare de gândire obsesive despre persoane sau situații care le-au greșit. Scorpionii ar face bine să își amintească faptul că prietenii, partenerii și colegii lor de muncă nu sunt cititori de gânduri. Ei ar trebui să își amintească întotdeauna să comunice emoțiile și să vorbească despre ceea ce simt. Aceste secrete nu trebuie ținute în interior, ele trebuie lăsate să plece.

Compatibilitățile Scorpionului

Scorpionii gravitează de obicei în jurul persoanelor care îi pot ajuta să înțeleagă cele mai profunde și mai adevărate părți ale naturii umane și să distrugă tabuurile sociale pe parcurs. Iată care sunt semnele zodiacale cu care scorpionii au cea mai mare compatibilitate în prietenie și dragoste.

Semnele zodiacale compatibile cu zodia Scorpion

Cele mai compatibile semne pentru prieteniile și relațiile romantice ale Scorpionului sunt semnele de apă, cum ar fi: Rac, alți Scorpioni și Pești, deoarece vorbesc același limbaj emoțional, și semnele de pământ, cum ar fi: Fecioară, Taur, Capricorn, pe care le apreciază pentru stabilitatea și ancorarea lor în pământ.

Semnele zodiacale incompatibile cu zodia Scorpion

Semnele de aer, printre care se regăsesc: Gemeni, Vărsător, Balanță tind să fie un pic prea zburătoare pentru Scorpionul ultraintens, în timp ce semnele de foc: Berbec, Săgetător, Leu ar putea aduce chimie sexuală, dar nu prea mult potențial pe termen lung.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
MOMENT DE ȘOC LA CANNES: Cineasta Justine Triet l-a atacat pe Macron cu trofeul în...
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Cum să urmărești filmele Star Wars în ordine. Unde sunt disponibile online
Rețetă de fasole bătută. Secretele unui preparat de nerefuzat
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *