Zodia Taur – data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Zodia taur este al doilea semn zodiacal din zodiac și este cunoscută ca semn neînțeles

Scris de: Dana Cazacu

16 Feb. 2022

Zodia Taur - data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Sub zodia Taur se află persoanele născute între 21 aprilie și 21 mai. Taurul este semnul de pământ stabil, senzual și fix al zodiacului, guvernat de Venus. Cei născuți sub acest semn ne pot învăța să fim cei mai de încredere, prezenți și armonioși. Iată tot ce trebuie să știi despre zodia taur: data nașterii, compatibilitate și caracteristici.

Data nașterii, compatibilitate și caracteristici pentru zodia taur

Adesea, taurii sunt considerați a fi persoane relaxate, chiar leneșe și foarte încăpățânate. Cauza acestor comportamente este dată de natura acestora intelectuală și analitică.

Pentru a înțelege cum funcționează lucrurile sau ce îi face pe oameni să funcționeze, taurii deconstruiesc situații cu atenție și cu migală, ceea ce îi face să pară la prima vedere, ca fiind leneși. Când termină de analizat, aceștia trag niște concluzii temeinice și solide, de la care nu pot fi întorși, ceea ce îi face să fie încăpățânați.

Trăsăturile zodiei taur

Persoanele născute în zodia taur meditează asupra tuturor problemelor: dragoste, viață, bani, muncă,vreme.

Taurilor nu le place să fie forțați. Ei pot fi blânzi, dar pot fi și feroce. Opiniile acestora sunt puternice și sunt mari iubitori ai confortului de acasă.

Zodia taur – caracteristici

Taurii sunt persoane perseverente pentru care nu există provocare sau sarcină pe care nu le pot învinge. Printre calitățile acestora se numără: tenacitatea, răbdarea și rezistența.

Mai presus de aproape orice, taurii își prioritizează confortul și plăcerea, fiind un semn zodiacal căruia îi place viața bună, iubind luxul.

Caracteristicile zodiei taur

Taurii nu sunt punctuali deloc, ei trăind într-un ritm mai lent decât ceilalți oameni. Ei preferă să mediteze și să își ia în considerare fiecare mișcare, fiind extrem de răbdători și încăpățânați. Ei știu exact care este poziția lor.

Persoanele născute în acest semn zodiacal, venerează plăcerile materiale, cum ar fi: mâncare, băutură, răsfăț, răcoare, cumpărături, răcoare și sex. Toate acestea îi fac pe tauri să funcționeze și cu greu se pot opri de la acestea. Printre trăsăturile de personalitate ale taurului se numără:

• Îi place rutina și stabilitatea
• Îi place extravaganța și frumusețea
• Întemeiat
• Încăpățânat(ă)
• Senzual
• Temperament cald
• De încredere
• Rezistent
• Harnic
• Lent și constant.

Zodia taur – compatibilitate

Taurii au tendința să ceară sprijin, consecvență și iubire din partea relațiilor lor , dar, totodată, vor oferi același lucru în schimb. Ei pot să fie compatibili cu orice persoană care îi poate învăța să facă compromisuri și nu le va lua prea personal natura încăpățânată.

Semne compatibile cu zodia taur

Semnele cele mai compatibile pentru prietenii și relații romantice ale Taurului sunt Scorpionul, pentru că contrariile se pot atrage, Fecioara și Capricornul și bineînțeles, Taurii!

Semne incompatibile cu zodia taur

Taurii au tendința de a se ciocni cu Leii și Vărsătorii. Leii râvnesc la aventură și la lumina reflectoarelor, ceea ce îi poate enerva pe Taurii super-întemeiați. Și Vărsătorii par să fie un pic prea independenți și imprevizibili pentru Tauri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *