Zodia Vărsător – data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Vărsătorul este cel de-al 11-lea semn zodiacal al horoscopului

Scris de: Dana Cazacu

16 Feb. 2022

Zodia Vărsător - data nașterii, compatibilitate, caracteristici

Persoanele din zodia Vărsător s-au născut între 20 ianuarie și 18 februarie. Simbolul acestei zodii este reprezentat de Purtătorul de Apă sau, uneori, pur și simplu de trei linii mâzgălite. Din această cauză, mulți oameni confundă Vărsătorul cu un semn de apă. Iată care sunt caracteristicile zodiei Vărsător, compatibilitatea cu celelalte zodii,precum și data nașterii persoanelor din această zodie.

Data nașterii, compatibilitatea și caracteristicile zodiei Vărsător

Vărsătorul este un semn de aer fix, guvernat de Saturn în astrologia antică și de Uranus în astrologia modernă. Energia Vărsătorului este eclectică, creativă și orientată spre viitor.

Acest semn are o afinitate pentru necunoscut și pentru ceea ce poate părea „experimental” sau „avangardist” pentru noi ceilalți. Este cu adevărat un semn înaintea vremurilor, iar Vărsătorii privesc mereu spre viitor cu o perspectivă rece și aerisită. Ca atare, ei sunt uneori etichetați ca fiind arhetipali outsideri sau eclectici ai zodiacului.

Caracteristicile zodiei Vărsător

Vărsătorul este reprezentat de Purtătorul de Apă, care este o figură care golește un ulcior cu apă. Acest gest are menirea de a mătura trecutul, de a curăța gândirea stagnantă care ne reține și de a face loc pentru ceea ce urmează. Acest lucru spune multe despre personalitatea Vărsătorului.

Superputerea Vărsătorului implică reflecția asupra trecutului, în timp ce ne dăm seama cum să mergem înainte în viitor.

Zodia Vărsător – trăsături

Vărsătorii sunt de obicei plini de idei, gata să aibă o imagine de ansamblu asupra unei probleme și să descopere cum ar trebui să mergem cu toții înainte în mod colectiv spre necunoscut.

Vărsătorul spune înainte, spre viitor! Trăsăturile cele mai reprezentative ale Vărsătorului sunt:

• Creativ
• Umanitară
• Inovator
• Optimist
• Pașnic
• Provocări și oportunități de creștere pentru Vărsător.

Zodia Vărsător – caracteristici

Vărsătorii sunt aerul rece al iernii, plin de intuiții revelatoare. Cu toate acestea, acest aer rece poate fi un pic distant uneori.

Vărsătorul preferă „noi” în locul lui „eu” și, spre deosebire de zodia lor opusă, Leul, nu se simte foarte confortabil în lumina reflectoarelor. Dar, ca în cazul majorității semnelor, Vărsătorii pot învăța multe de la opusul lor. Este în regulă ca Vărsătorii să ocupe centrul atenției, să se încălzești cu oamenii și să lase garda jos uneori.

Zodia Vărsător – compatibilitate

Vărsătorii gravitează de obicei în jurul persoanelor care îi pot ajuta cu gândirea lor de ansamblu. Iată care sunt semnele zodiacale cele mai compatibile în prietenie și dragoste, ale Vărsătorului.

Semnele zodiacale compatibile cu zodia Vărsător

Cele mai compatibile semne pentru prietenii și relații romantice ale Vărsătorilor sunt semnele de aer, cum ar fi: Vărsător, Balanță, Gemeni. Acestea vorbesc același limbaj intelectual. Compatibile sunt și semnele de foc: Leu, Săgetător, Berbec.

Semnele zodiacale compatibile cu zodia Vărsător

Semnele de apă precum: Rac, Scorpion, Pești și semnele de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn ar putea fi intrigate de Vărsător, dar nu sunt de obicei construite pentru relații pe termen lung cu purtătorul de apă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *