Zodii care nu se întorc niciodată la fostele iubiri. Sunt cele mai orgolioase

Semnele zodiacale care nu știu să ierte în dragoste.
Zodii care nu se întorc niciodată la fostele iubiri. Sunt cele mai orgolioase

Mândria poate să vină sub diferite forme. Pentru anumite zodii, mândria înseamnă și să nu cedeze sau să nu facă un pas înapoi, chiar dacă au greșit. Există anumite semne din zodiac care nu vor ezita să plece dintr-o relație și mai ales, nu se întorc niciodată, chiar dacă au păreri de rău.

Zodii care nu se întorc niciodată la fostele iubiri

Aceste persoane sunt guvernate de genul negativ de mândrie care le împiedică să fie sincere cu propria persoană dar și cu ceilalți oameni. În astrologie, poți să folosești horoscopul ca indicator al acestei trăsături de personalitate. Deoarece abundența de mândrie poate deveni problematică atunci când controlează comportamentul, iată de care zodii orgolioase este bine să te ferești.

Berbec

Berbecii sunt puternici, îndrăzneți și mândri. Iubesc cu patimă și suferă la fel de mult, dar tot nu vor face un pas în spate pentru a se împăca. Ei cred că, asumându-și riscuri mai mari, vor avea recompense mai mari. Berbecului îi place să-i arate celuilalt cât de mult suferă, așteptând astfel primul pas spre o împăcare. El în schimb, nu poate da semne de refrete, pentru că acestea i-ar pune la îndoială autoritatea.

Sunt momente când Berbecul va alege ceva care știe că nu este cea mai bună soluție. Sau evită să asculte un sfat doar pentru că a venit de la altcineva. Îi place să creadă că deține adevărul suprem și că are cele mai bune instincte.

Leu

Nimeni nu are mai multă mândrie decât un Leu. Acești nativi sunt mândri de tot ceea ce au realizat, de felul în care arată și de cine sunt. Au standarde incredibil de înalte pentru modul în care cred că oamenii ar trebui să reacționeze la ele. De aceea, dacă cineva nu-i apreciază munca sau îi critică, vor avea de înfruntat un zid al orgoliului și al nepăsării. Iar acest lucru este valabil mai ales în cazul relațiilor amoroase.

Oricât ar fi de îndrăgostit, preferă să sufere în tăcere, dar înapoi nu se întoarce. Chiar dacă a greșit, Leul nu poate să recunoască atunci când eșuează. Toată lumea eșuează la un moment dat, iar pentru a fi mai împlinit, nativul Leu ar trebui  să-și lase mândria deoparte pentru a fi mai împlinit în viață.

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de mândri și acest lucru devine evident atunci când cineva încearcă să-i înșele sau să-i facă să se simtă proști. Iar dacă toate acestea vin din partea persoanei iubite, situația se complică și mai mult. Scorpionii nu pot fi îmbunați cu vorbe dulci. De asemenea, nu se descurcă bine nici cu prea multe comentarii negative.

Este foarte greu pentru un Scorpion să ierte și să se întoarcă la o fostă iubire. Preferă să rămână în negare cât mai mult timp posibil și să își amintească de ce nu a mers, decât să mai dea o șansă.

Citește și horoscopul banilor octombrie 2022. Zodiile care vor da lovitura, atrag norocul ca un magnet

6.6 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.