Zodii care nu se suportă. Nu pot fi nici măcar prieteni, oricât ar fi încerca nu au nicio șansă să fie împreună

Iată ce zodii nu vor rezista niciodată împreună!
Zodii care nu se suportă. Nu pot fi nici măcar prieteni, oricât ar fi încerca nu au nicio șansă să fie împreună

Există cupluri în care cei doi parteneri par a fi făcuți unul pentru celălalt. Însă, există și cupluri în care cei doi par a nu avea nimic în comun unul cu celalalt. De asemenea, există și relații în care cei doi parteneri se ceartă încontinuu. De ce toate astea? Ei bine, se pare că zodia joacă un rol foarte important în acest sens. Iată ce nativi nu ar trebui sub nicio formă să fie împreună!

Nativii care nu se suportă. Ei se ceartă încontinuu

Berbec și Capricorn

Primul dintre cele douăsprezece semne zodiacale, Berbecul este și unul dintre cele mai impulsive. Extrem de extrovertit și de grăbit, are tendința de a se aruncă cu toată inima în orice nouă aventură.

Nu este calculat și nu se gândește la consecințe, ceea ce este departe de a fi cazul Capricornului. Semn de pământ, acesta nu ia niciodată decizii pe loc, el preferă să analizeze foarte bine lucrurile înainte de a acționa.

Și, în timp ce Berbecul are probleme în a se așeza la casa lui, având tendința de a se plictisi de fiecare nouă cucerire, Capricornul este foarte loial partenerului de viață.

Taur și Săgetător

Pe de o parte, romanticul Taur, pe de altă parte, aventurierul Săgetător! În timp ce Taurul este o persoană cu adevărat ambițioasă, care știe încotro se îndreaptă pe plan profesional, în viața amoroasă, el inspiră calm și seninătate.

Visul lui este să-și construiască o familie și să devină părinte. Între schimb, Săgetătorul este mai degrabă opusul Taurului. Acest semn este dornic de aventuri și libertate. De asemenea, Săgetătorul tânjește după povești de iubire interzise.

Citește și Cele 3 zodii care își găsesc liniștea sufletească în 2024. Toate dorințele lor se îndeplinesc!

Rac și Leu

Aceste două zodii nu pot fi nici măcar prietene, așa nici măcar nu ni le putem imagina într-o relație. Totuși, o să facem un efort. Aceste două semne au abordări foarte diferite în ceea ce privește dragostea.

Racul, un semn de Apă foarte emoțional, va căuta un partener loial și stabil, cu care să-și formeze o familie. Iar odată ce este îndrăgostit, se dăruiește cu totul celeilalte persoane.

În schimb, Leului îi place foarte mult să fie în centrul atenției și va fi toată viața sa un cuceritor și un aventurier. Racul și Leul sunt doi nativi care atunci când formează un cuplu, fără doar și poate, ies scântei.

Citește și Zodiile care vor avea noroc în februarie 2024. Își întâlnesc marea dragoste!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
7.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *