Zodii care sacrifică totul pentru carieră. Pentru acești nativi iubirea trece pe locul 2

Ele sunt zodiile care aleg cariera în locul iubirii!
Zodii care sacrifică totul pentru carieră. Pentru acești nativi iubirea trece pe locul 2

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care vor sacrifica totul pentru carieră. Ele vor face orice pentru a evolua pe plan profesional. Acești nativi riscă să piardă prieteni și chiar renunță la iubire. Fac orice pentru a ajunge acolo unde și-au propus. Vezi despre ce semne zodiacale este vorba!

Nativii care fac orice pentru carieră. Renunță chiar și la persoana iubită

Cu toții ne dorim să avem o carieră reușită și o familie frumoasă, în realitate, însă, puține persoane le pot avea pe ambele. Și dacă ar fi să aleagă, mulți oameni ar alege profesia în detrimentul iubirii.

De curând, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care vor face totul pentru a reuși în carieră. Acești nativi vor pune iubirea pe locul doi, fără niciun regret.

Rac

”Persoanele născute sub semnul Racului sunt într-adevăr carieriste. Au tendința de a se concentra doar pe partea profesională și din acest motiv puțini parteneri de cuplu pot să reziste în preajma lor. Foarte multe cupluri care au avut combinația cu un Rac au ajuns la ruptură.

Racul uită să mai acorde atenție familiei, dacă n-are un partener care să-l scoată un pic din inerție. Sau alți prieteni care să-l trezească la realitate. Devine robul muncii şi nu e bine, pentru că la un moment dat capitulezi.”, a devăluit specialistul în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, notează Antena 3 CNN.

Gemeni

Gemenii, de asemenea, vor face totul pentru a ajunge cât mai sus pe plan profesional. Acești nativi îți doresc cu orice preț să obțină un loc de muncă mai bine plătit și mai bine poziționat.

Ei își doresc să fie apreciați de superiori și de colegi, astfel ajung să-și neglijeze partenerii. Aceste semne zodiacale se concentrează mai mult pe proiectele de la job decât pe rezolvarea problemelor de acasă.

Citește și Top 5 cele mai afectuoase zodii. Iubesc nebunește, sunt în stare de orice pentru dragostea lor!

Fecioară

Ultimele pe listă sunt Fecioarele. Acești nativi strălucesc în afaceri, dar în schimb au mari probleme în relațiile amoroase. Nu reușesc să-și găsească sufletul pereche, fiindcă prioritizează cariera.

”Au puterea aparte de a anticipa oportunităîţile de câștig și pun aceasta pe primul loc. În general fac cu greu pasul spre căsnicie.

Deci până să te căsătorești cu o Fecioară ai de tras. Trebuie să-i cunoști locul de muncă, colegii, orarul, ce dosare are de rezolvat…”, a mai precizat Mihai Voropchievici.

Citește și Zodiile afectate de eclipsa solară din 8 aprilie 2024. Au loc schimbări majore în viața acestor nativi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *