Zodii compatibile cu Săgetător. Acești nativi trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți

Care sunt zodiile cu care nativii Săgetător au cea mai bună compatibilitate.
Zodii compatibile cu Săgetător. Acești nativi trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți

În ciuda faimei de nestatornici ai zodiacului, Săgetătorii pot lega relații armonioase cu mulți nativi. Însă doar trei zodii pot avea o compatibilitate extraordinară cu aceștia. Iată care sunt zodiile compatibile cu Săgetătorul.

Zodii compatibile cu Săgetător

Atunci când vine vorba de compatibilitatea în dragoste, nativii  Săgetător sunt cunoscuți pentru spiritul lor aventuros și optimismul lor contagios. Cu toate acestea, nu orice zodie se potrivește perfect cu acești călători neobosiți ai zodiacului. Mai ales că au reputația de nestatornici.

Cu toate acestea, Săgetătorii se dovedesc a fi extrem de devotați atunci când se îndrăgostesc și devin astfel partenerii ideali. Însă doar trei zodii îndeplinesc criteriile importante pentru Săgetător.

Citește și: Zodiile care se îmbogățesc în 2024. Au noroc triplu la bani, în iubire și carieră, e anul lor!

Berbec

Săgetătorul și Berbecul împărtășesc o energie și o pasiune comune pentru aventură. Ambii sunt semne de foc și reușesc într-un mod unic să se completeze reciproc. Deși Berbecul este cel vocal în relație, Săgetătorul vine și el cu o energie fantastică, făcându-i pe ambii parteneri să se bucure împreună de acțiune.

Tototdată, Săgetătorul se dovedește mai calm și îi oferă Berbecului liniștea necesară, fiind cunoscută natura acestuia vulcanică. Între acești nativi, compatibilitatea este crescută și pe plan intim.

Leu

Leul și Săgetătorul sunt ambele zodii de foc, iar când se întâlnesc, se aprinde o scânteie spectaculoasă. Leul, guvernat de Soare, aduce un plus căldură și lumină în viața Săgetătorului, iar acesta din urmă apreciază generozitatea și creativitatea partenerului său.

La capitolul comunicare, această pereche stă extrem de bine pentru că ambii pun accent pe partea emoțională. O relație între acești doi nativi poate deveni rapid una plină de pasiune.

Citește și: Ce zodii nu se potrivesc deloc cu Scorpionul. Acești nativi nu sunt compatibili

Balanță

Săgetătorul poate fi adesea capricios, iar Balanța, zodie de aer, îi poate aduce echilibrul de care are nevoie. Nativii Balanță se îndrăgostesc de spiritul de aventură al Săgetătorului, în timp ce el simte că are parte de liniștea mult așteptată din partea unui partener Balanță.

Cei doi au cu adevărat șanse să formeze unul dintre cuplurile care nu se ceartă niciodată, întrucât discuțiile lor vor fi mereu constructive. Pe lângă faptul că pot forma o legătură amoroasă de nota 10, cei doi nativi sunt de cele mai multe ori și cei mai buni prieteni. De aceea, în multe situații, după o relație de prietenie, ei ajung să devină iubiții perfecți.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *