Zodii de femei care iubesc banii. Pentru ele sunt mai importante câştigurile decât dragostea

Zodii de femei care iubesc banii și care ar face orice să-i obțină. Pentru aceste zodii, aceasta este cea mai mare preocupare în viață și s-ar preta la oice pentru a-i obține.
Zodii de femei care iubesc banii. Pentru ele sunt mai importante câştigurile decât dragostea

Toată lumea are nevoie de bani și toată lumea și-i dorește. Nu e nimic greșit aici. Greșala vine când banii devin singura dorință în viață, sau cea mai importantă. Unele zodii de femei care iubesc banii nu s-ar da în lături de la nimic pentru a-i obține.

Unii sunt dispuși să munceacă pentru a-i obține, alții, însă, se pot preta la lucruri mai puțin „ortodxe” pentru a-i obține.

Dacă pentru astfel de comportamente putem da vina pe educație, caracter, stare psihologică (eventual traume suferite în trecut) etc, nu ar fi rău să aruncăm o privire și asupra semnelor zodiacale. Astrele ne pot influența, într-o oarecare măsură, unele abilități.

Iată cinci zodii care ar putea fi capabile să facă orice pentru bani.

Leu

Leului îi place luxul, bogăția, viața îmbelșugată. De aceea are nevoie de mulți, mulți bani. Și va face tot posibilul să-i aibă. Este dispus să apeleze la orice mijloace, chiar și mai puțin ortodoxe, de a avea bani. Leul se poate bucura și de banii pe care nu i-a câștigat mucind din greu, dar asa nu-l va deranja.

Scorpion

Scorpionul este obsedat să câștige bani. Se va gândi la asta non stop, va face scenarii, cum să ajungă să câștige bani, chair și în defavoarea altora. Va face tot posibilul să pună mâna pe averi, meritate sau nu. Se va folisi de inteligența lui pentru a obiține banii, în orice fel.

Capricorn

Capricornul este dispus să muncească din greu pentru bani, tocmai de aceea îi prețuoește foarte mult. Îi place să-i simtă în mână, de aceea rareori îi va păstra pe card. Preferă să-i aibă la îndemână, să-i poată pipăi. Are toate șansele să devină paranoic și va suspecta pe oricine apare în viața sa, că vrea să-i fure averea. Își va căita mereu parteneri dispuși să cheltuie pentru el, asfle încât el să-și păstreze sumele neatinse. Nici chiar dragostea nu e mai important de cât banii, pentru un Carpricorn.

Săgetători

Săgetătorii sunt atrași de aventură, au nevoie de adrenalină, iar banii le pot satisface această nevoie. Totul este să meargă în locuri noi și să vadă lucruri noi. Sunt îndrăgostiți de bani, astfel încât să poată expermenta și călători atât cât doresc. Gustul lor pentru aventură îi face probabil să urmeze calea banilor.

Taur

Pentru Taur, viața înseamnă a trăi în lux. Tactil și senzual, acest semn de Pământ iubește lucrurile cele mai fine din viață. Au nevoie să fie răsfățați și îngrijiți. Taurul vrea să se simtă sărbătorit și îngrijit în orice moment. Are un simț excelent de a simți partenerul potrivit. Sunt mai mult decât dispuși să iasă din zona lor de confort atunci când simt că sunt blocați. Mai ales dacă sunt bani implicați într-o relație romantică.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.6 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *