Zodiile afectate de Mercur retrograd în Berbec. Viața li se schimbă radical până pe 25 aprilie 2024

Care sunt nativii cel mai vizibil afectați

Scris de: Daoud Andra

02 Apr. 2024

Zodiile afectate de Mercur retrograd în Berbec. Viața li se schimbă radical până pe 25 aprilie 2024

Atunci când planeta Mercur este în poziție retrogradă, multe zodii sunt afectate. Nativii au impresia că bat pasul pe loc și că nimic nu le merge așa cum ar trebui. Iată care sunt zodiile afectate de Mercur retrograd în Berbec, în primele trei săptămâni din luna aprilie, și cum pot depăși această perioadă.

Cum îi afectează Mercur retrograd pe nativi

Luna aprilie este marcată de un eveniment astrologic care face ca lucrurile să funcționeze mai greu pentru unii nativi. Mercur retrograd în zodia Berbec are impact direct asupra lucrurilor pe care le facem și asupra comunicării. În perioada 1-25 aprilie, planeta războiului merge înapoi. Mulți oameni vor avea impresia că fac un pas înainte și doi înapoi în această perioadă. Câteva dintre zodii vor simți din plin mișcarea acestei planete, însă este important cum se raportează la tot contextul astrologic.

Capricorn

Astrologii îi sfătuiesc pe acești nativi să încerce să lucreze cu energia pe care o au la dispoziție și să nu meargă contra curentului. Mercur retrograd în Berbec poate aduce pentru Capricorni lucruri bune, iar munca depusă în ultimul timp începe să dea rezultate.

Nativii care știu să profite de acest context vor avea parte de satisfacții până pe 25 aprilie. Mercur retrograd oferă bucurii încet, dar sigur, iar nativii care au răbdare să le aștepte și să le descopere se vor bucura de ele din plin. Capricornii trebuie să profite de toate victoriile mici, pentru a face cu adevărat pași mari înainte pe viitor.

Vezi și: Din 5 aprilie 2024, aceste 3 zodii vor experimenta o fericire fără precedent. Primesc binecuvântare de la Dumnezeu pentru tot anul

Berbec

Mercur retrograd în zodia acestor nativi îi face să fie mereu în alertă. Berbecii trebuie să aibă grijă ce gânduri și ce dorințe proiectează în Univers, pentru că acestea pot lucra în defavoarea lor. Va fi un amestec de energii pe care Berbecii cu greu le vor înțelege. Astrologii îi sfătuiesc să rămână ancorați în realitate și să fie vigilenți.

Cei mai mari dușmani ai Berbecilor în această perioadă delicată pot fi chiar propriile idei. Gândurile lor îi pot sabota uneori, iar energia negativă poate veni chiar din interiorul lor. Astrologii le recomandă să fie atenți cu cine se asociază în această perioadă, pentru că energia negativă a celor din jur le poate face mult rău.

Vezi și: Cele două zodii fără noroc în dragoste. Nu reușesc deloc să își revină după despărțirea dureroasă

Rac

Nativii Rac vor avea parte de o perioadă bună, pentru că găsesc puterea și determinarea să facă ceva măreț. Creativitatea și inspirația vor fi la cote ridicate pentru cei care lucrează în domenii care au legătură cu arta. Acest lucru îi face să capete mai multă încredere în ei și le va spori stima de sine.

Racii se bucură de o forță interioară ieșită din comun în perioada în care Mercur este retrograd în zodia Berbec. Astrologii îi sfătuiesc să profite din plin de ce le oferă Universul în această lună, pentru că nu se întâlnesc des cu o asemenea oportunitate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *