Zodiile care împreună sunt un coşmar. Nu se potrivesc deloc

Unele zodii nu reușesc să se înțeleagă deloc și legătura dintre ei poate da naștere unor conflicte de proporții.
Zodiile care împreună sunt un coşmar. Nu se potrivesc deloc

Zodiile care sunt un coșmar împreună și oricât ar încerca, nu reușesc să se înțeleagă. Așa cum există cupluri care sunt făcute unul pentru celălalt, există și perechi care sunt sortite eșecului. Semnul zodiacal guvernant ar putea să fie responsabil pentru incompatibilitate. Temperamentul fiecărei zodii poate oferi indicii despre cum ar putea decurge  o relație și care ar fi șansele pentru viitor. Cert este că unele semne astrale nu se potrivesc deloc. Iată cele mai nepotrivite cupluri.

Zodiile care sunt un coşmar împreună

Berbec și Rac

Un semn de foc și un semn de apă, care aparțin elementelor astrologice opuse. Berbecul este exploziv și foarte independent, iar Racului, pe de altă parte, îi place să fie acasă și aproape de familie. O legătură dintre ei nu poate duce nicăieri pentru că sunt firi foarte diferite. Dorința de independență a Berbecului și lipsa de supunere, nu va fi agreată de Racul familist.

Berbecul are o personalitate dominantă și vrea să fie mereu la putere, de aceea se va confrunta cu probleme. Când vine vorba de relații romantice, au nevoie de un partener la fel de energic și pasional. Unul caută libertate, dorință de afirmare, iar celălalt își dorește stabilitate și afecțiune. Oricât ar încerca, cele două semne nu vor reuși să se înțeleagă.

Scorpion și Gemeni

Scorpionul este probabil una dintre cele mai nepotrivite alegeri pentru Gemeni. Scorpionii sunt pretențioși, intensi și au așteptări mari în relații. Gemenii pot fi fascinați de ei la început, dar se vor simți în curând sufocați și copleșiți de profunzimea emoțiilor transmise de Scorpion. Nevoia de conexiune a acestuia depășește capacitatea de înțelegere a Gemenilor. Scorpionul dorește, în timp ce nativul zodiei Gemeni este deseori insensibil la nevoia acută de atenție dorită de celălalt. Gemenii iubesc oamenii, le place distracția, în timp ce majoritatea Scorpionilor preferă să evadeze în căutarea liniștii și a comodității. Aceștia evită cât pot discuțiile lungi și inutile. În această relație, cele două semne opuse nu reușesc să facă mare lucru împreună. Scorpionii se vor retrage în curând și lăsându-i pe Gemeni să caute un alt partener de distracție.

Fecioară și Săgetător

Sub nicio formă, nu încercați niciodată să cuplați o Fecioară cu un Săgetător. Chiar și cea mai flexibilă Fecioară va deveni rapid frustrată de lipsa de conștiință a Săgetătorului când vine vorba de ordine, de a fi la timp și de a se ține de planuri. Aceste două semne zodiacale sunt diametral opuse. La început, Fecioara s-ar putea bucura de interesul inițial al Săgetătorului față de stilul lor de viață sănătos sau de latura artistică. Din păcate, odată ce noutatea strălucitoare și-a pierdut farmecul, Sagetătorul caută noi interese, lăsând-o pe Fecioara să-și curețe mizeria. Viața sexuală? Nici măcar nu ar putea ajunge așa de departe și nici aici nu ar reuși să se înțeleagă. Unul este conformist și clasic, iar celălalt debordează de fantezie în pat.

Află și care sunt cei mai afemeiaţi bărbaţi din zodiac. Te înşală imediat

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
8.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *