Zodiile care îți frâng inima. Ferește-te de o relație cu acești nativi, te pot dezamăgi crunt

Ce e bine să știi despre acești nativi
Zodiile care îți frâng inima. Ferește-te de o relație cu acești nativi, te pot dezamăgi crunt

Cinci zodii de femei din cele 12 ale horoscopului au o atitudine toal diferită atunci când vine vorba de dragoste. Se spune despre ele că sunt zodiile care îți frâng inima și ar fi bine să te ferești de o relație cu acestea. În cazul în care te-ai îndrăgostit de una dintre aceste zodii, mare atenție deoarece ai putea oricând rămâne cu buza umflată.

Zodiile de femei care îți pot frânge inima. Ce trebuie să știi despre ele

Cinci din cele 12 zodii știu să frângă inimi și e bine de știut că oricine intră într-o relație cu ele ar putea rămâne dezamăgit. Se plictisesc repede în relații și pun stop exact când te aștepți mai puțin. Nu trebuie să aibă neapărat un motiv pentru a face asta.

Scorpion

Potrivit astrologilor, femeile din zodia Scorpion pot juca pe degete orice bărbat. Mai întâi îl face pe cel de lângă ea să se îndrăgostească nebunește, apoi decide să se despartă. Dă dovadă de răutate și nu o interesează de lumea din jurul său.

Pești

Femeia din zodia Pești se desparte de bărbatul de lângă ea fie că are motive, fie că nu. Nu le pasă de suferința celuilalt deoarece asta le bucură inima cel mai mult. Nu stau prea mult pe gânduri aunci când iau decizii radicale și nici ulterior nu se gândesc dacă au făcut sau nu o greșeală.

Leu

Persoanele născute sub semnul acestei zodii sunt experte în frânt inimi. Dacă persoana de lângă nu este tocmai pe placul lor sau încep să se plictisească, ele se despart imediat și vor căut rapid pe altcineva pe care consideră că este mai potrivit.

Vezi și – Zodiile care se îmbogățesc în vara 2023. Fac bani mulți. Ei sunt nativii cu mari șanse să primească moșteniri sau măriri de salariu

Balanță

Balanța este o zodie care poate fi uneori foarte afurisită cu care nu te-ai putea înțelege niciodată. Femeile din această zodie frâng inimi rapid și fără să le pară rău. Nu este nevoie să se întâmple ceva negativ în relație, ele punând stop din diverse motive banale.

Berbec

Nativele Berbec își hrănesc sufletul din faptul că frâng inimi, mai ales atunci când nu le convine ceva. Astrologii spun că lor le place să trădeze atunci când celuilalt îi este lumea mai dragă și când se așteaptă mai puțin.

Citește și – Zodia care va avea o vară de neuitat. Sunt ocazii unice pentru acești nativi, norocul le bate la ușă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *