Zodiile care nu se înțeleg sub nicio formă. Aceste cupluri din zodiac se ceartă mereu

Zodiile care nu se înțeleg sub nicio formă. Aceste cupluri din zodiac se ceartă mereu

În horoscop există anumite zodii care pur și simplu nu se pot înțelege sub nicio formă. Ele au întotdeauna anumite dispute și le este aproape imposibil să ajungă la un numitor comun chiar și atunci când vorbim de situații simple. Iată care sunt cuplurile din zodiac care se ceartă mereu, conform lui Mihai Voropchievici.

Cuplurile din zodiac care se ceartă tot timpul

Nu este un secret pentru nimeni că, din punct de vedere astrologic, fiecare semn zodiacal are elemente și caracteristici unice care, atunci când se raportează la alte semne, se pot cupla sau, dimpotrivă, se pot ciocni între ele, asta este ceea ce se numește compatibilitate zodiacală.

În ediţia din data de 24 iunie a emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3 CNN, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cuplurile din zodiac care se ceartă mereu și sunt într-o continuă luptă.

Zodiile care se cearta mereu
Zodiile care se cearta mereu
  • Berbec și Leu

În general, zodiile de foc sunt extrem de puternice și încăpățânate. Berbecii stau foarte rău la capitolul răbdare, așa că certurile sunt la ordinea zilei în cazul lor.

Acești nativi, pur și simplu, nu pot lăsa nimic de la ei, mai ales atunci când consideră că au dreptate sau când sunt dezamăgiți. Pe de altă parte, Leii nu știu să-și ceară iertare și aruncă cuvinte grele la nervi.

Citește și Cele 2 zodii care își schimbă complet viața în iulie 2023. Norocul le bate la ușă acestor nativi!

  • Taur și Scorpion

Când un semn de pământ și unul de apă formează un cuplu și intră în coliziune rezultă o tornadă de emoții, dar într-un sens bun, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Este aproape imposibil ca un Taur și un Scorpion să păstreze o relație platonică, să fie prieteni. E adevărat că cele două zodii sunt compatibile pe plan sexual, dar nu le este deloc ușor să conviețuiască împreună, acești nativi fiind și cei mai încăpățânați din tot horoscopul.

Atât Taurul, cât și Scorpionul, fiind opuși, ne demonstrează că întotdeauna extremele se atrag, însă problemele nu vor lipsi din viața lor de cuplu.

  • Rac și Capricorn

Când un semn de apă și unul de pământ se întâlnesc pot forma o pereche pe viață, cu condiția ca apa să nu inunde pământul, spune celebrul numerolog.

Oricât de diferiți ar fi și oricât de multe dispute ar avea, Racul și Capricornul au lucruri importante în comun. Ambele zodii adoră stabilitatea și le leagă o dragoste profundă.

De asemenea, Racul și Capricornul sunt capabile să facă sacrificii mari pentru iubire și să lupte pentru fericire. Cei doi nativi au așteptări mari unul de la celălalt, pe care de multe ori nu le împlinesc și de aici apar certurile.

Citește și Cele mai periculoase zodii feminine. E bine să le ții la distanță, riști să-ți facă viața un calvar!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
7.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *