Zodiile cele mai afectate de Eclipsa parțială de Lună de pe 28 octombrie 2023. Cine suferă în dragoste, trădări și situații neobișnuite

Iată care sunt nativii care vor avea de suferit pe data de 28 octombrie 2023!
Zodiile cele mai afectate de Eclipsa parțială de Lună de pe 28 octombrie 2023. Cine suferă în dragoste, trădări și situații neobișnuite

Luna viitoare, pe data de 28 octombrie, are loc ultima Eclipsă a acestui an, o Eclipsă parțială de Lună. Va fi o perioadă cu multe schimbări pentru unele zodii. Un nativ se va separa de partenerul de viață, după ce va afla că a fost dus de nas. În schimb, un alt nativ își va pierde locul de muncă. Vezi dacă te numeri și tu printre ghinioniști!

Eclipsa parțială de Lună, 28 octombrie 2023. Nativii afectați de fenomenul astronomic

Berbec

Din păcate, tu vei avea cel mai mult de suferit în timpul Eclipsei parțiale de Lună din data de 28 octombrie 2023. Vei face o descoperire care îți va schimba viața radical.

Vei afla că partenerul tău, persoana alături care care credeai că îți vei petrece tot restul vieții, te înșeală. Lovitura va fi cu atât mai grea cu cât vei descoperi că ai fost trădat cu unul dintre oamenii dragi ție. Nu vei trece ușor peste această despărțire. Încearcă totuși să nu te închizi în tine și să păstrezi o relație strânsă cu familia ta.

Leu

Pe data de 28 octombrie 2023, te vei confrunta cu probleme la locul de muncă. Un coleg pe care-l considerai apropiat îți va pune bețe în roate. Acesta te va vorbi de rău la birou, iar cuvintele sale vor ajunge la urechile superiorilor.

Încearcă să-ți păstrezi calmul și să nu ridici tonul. Fii sincer și spune adevărul. Chiar dacă vei fi îndepărtat, măcar pleci cu capul sus și cu inima împăcată.

Te-ar mai putea interesa și Cele 4 zodii cărora li se schimbă destinul în 2024. Norocul le surâde pe toate planurile!

Scorpion

Luna plină din data de 28 octombrie 2023 aduce o schimbare importantă și în viața ta. Vei avea un conflict cu un prieten apropiat. Veți ajunge să vă certați din cauza banilor.

Totul va pleca de la o datorie neachitată. O să vă aruncaţi cuvinte grele care pot durea mai mult decât orice. Inevitabil, veți rupe legătura. Nu vă veți mai vorbi niciodată.

Te-ar mai putea interesa și Top 4 zodii care au norocul scris în frunte în luna noiembrie 2023. Atrag banii ca un magnet, scapă de datorii!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *