Zodiile de femei care nu se potrivesc deloc cu Vărsătorul. Acești nativi ajung să se urască, nu sunt compatibili

Iată care sunt zodiile de femei de care trebuie să se ferească Vărsătorul!
Zodiile de femei care nu se potrivesc deloc cu Vărsătorul. Acești nativi ajung să se urască, nu sunt compatibili

Poate că te întrebi de ce nu-ți găsești un partener sau, dimpotrivă, ești într-o relație și ai tot mai multe îndoieli: îl iubesc sau doar mi-e frică să nu rămân singură, sau poate simți că nu te place cu adevărat. Realitatea este că nu întotdeauna întâlnim persoane cu care să fim compatibili din toate punctele de vedere. Cum te poți orienta către persoana potrivită? Ei bine, important este să îi cunoști semnul zodiacal. Ești Vărsător? Iată de ce zodii de femei trebuie să te ferești!

Zodii de femei incompatibile cu Vărsătorul

Taur

Din păcate, o pereche formată dintr-un bărbat Vărsător și o femeie Taur nu va ajunge prea departe. Asta din cauza faptului că semnul de Pământ va fi în permanență îngrijorat de spiritul liber și relaxat al celuilalt, ceea ce îl va determina să fie vigilent și uneori neîncrezător.

Vărsătorul se va simți presat și păzit, ceea ce de multe ori va duce la tensiuni și certuri. De asemenea, femeia Taur este foarte atentă la detalii și organizată. În schimb, bărbatul Vărsător este leneș și nepăsător.

Rac

O relație între un bărbat Vărsător și o femeie Rac este imposibilă. Ei nici măcar nu vor simți o atracție imediată, deoarece au criterii diferite după care își aleg partenerii de viață.

Femeia Rac își dorește foarte mult să găsească un suflet pereche cu care să își întemeieze un cămin, în schimb bărbatul Vărsător are mare nevoie de un partener care să aibă răbdare.

Citește și Cele 3 cupluri de zodii care se căsătoresc în 2024. Vor avea o nuntă ca-n basme, sunt cele mai reușite perechi!

Balanță

Două persoane care nu se vor putea înțelege deloc sunt femeia Balanță și bărbatul Vărsător. Acest lucru se datorează faptului că au o viziune complet diferită asupra vieții. În timp ce unul este conservator, tradițional și pragmatic, celălalt se găsește să dărâme obiceiurile și normele sociale.

De asemenea, bărbaților născuți sub semnul Vărsătorului le place să își petreacă timpul liber în interior, așa că Balanța se va plictisi foarte ușor. Aceste două zodii nu vor găsi un teren comun unde să se bucure și să împărtășească gânduri și idealuri.

Citește și Zodiile care primesc cea mai dură lovitură de la viață. Sunt nevoite să o ia de la zero, totul se întâmplă pe neașteptate!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *