Zodiile de femei cu IQ de geniu. Sunt deștepte foc, au o minte sclipitoare

Astrele au fost foarte darnice cu aceste native
Zodiile de femei cu IQ de geniu. Sunt deștepte foc, au o minte sclipitoare

Sunt foarte deștepte, au o minte sclipitoare și sunt înzestrate și cu o frumusețe răpitoare. Care sunt zodiile de femei cu un IQ de geniu. Astrele au fost foarte darnice cu aceste native și au primit calități surprinzătoare.

Zodiile de femei cu IQ de geniu

Fecioară

În topul celor mai deștepte femei din zodiac sunt Fecioarele. Aceste native știu cum să îmbine armonios forța intelectuală cu frumusețea ieșită din comun. Fecioarele au o minte strălucită și reușesc să rezolve orice probleme întâmpină în viață, fără să depună prea mult efort. Sunt femei care iubesc viața, astfel că nu le vei vedea prea des triste.

De asemenea, atunci când își fac un plan, nimic nu le poate opri pe nativele Fecioară. Și reușesc deoarece sunt perfecționiste și exigente cu ele însele.

Cum va fi anul 2023 pentru ele? 2023 va fi un an bun pentru dragoste, însă trebuie să aibă grijă să nu se idealizeze. Cheia va fi să rămână realiste cu așteptările lor.

Vărsător

Nativele Vărsător merg întotdeauna pe originalitate, scrie anamariavasile.com. Lor le place să fie altfel și să se remarce ușor în mulțime prin spiritul lor creator, dar și prin simțul umorului bine dezvoltat. Cu frumusețea lor angelică și inteligența de care dau dovadă, nativele Vărsător reușesc să manipuleze pe oricine.

Anul 2023 se anunță pentru Vărsători un an lămuritor în ceea ce privește personalitatea lor, ceea ce îi va ajuta să descopere cine sunt. Multe progrese în mediul de lucru și bucurie în familie.

Balanță

Femeile din zodia Balanță au mereu grijă să fie aranjate, parfumate. Sunt și foarte inteligente, astfel că se descurcă bine în orice domeniu, în special la materiile tehnice. Au o logică foarte bună în gândire.

Pentru Balanțe, 2023 va fi un an excelent pentru cuplu și prietenii, care vor fi esențiale pentru a nu se lăsa influențați de energia negativă care poate apărea.

Săgetător

Nativele din zodia Săgetător sunt și ele printre zodiile cu IQ de geniu. Impresionează mereu cu inteligența și frumusețea lor. Sunt foarte agere la minte și au o istețime rar întâlnită. Se descurcă să iasă din orice încurcătură și găsesc soluții pentru orice provocare întâmpină.

În 2023, Săgetătorii vor avea parte de un mare sprijin din partea familiei și ar trebui să rămână deschiși la iubire, deoarece aceasta ar putea veni în mare măsură în 2023, mai ales în a doua parte a anului. Se anunță un an plin cu surprize pentru această zodie.

10 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.