11.11.2022. De ce este considerată o dată specială. Ce putere mare ascunde, semnificația nebănuită

Află care este semnificația acestei zile
11.11.2022. De ce este considerată o dată specială. Ce putere mare ascunde, semnificația nebănuită

11.11.2022. Numerologii sunt de părere că această zi este una extrem de norocoasă. Ți se pot îndeplini chiar și cele mai arzătoare dorințe dacă știi cum să le manifești. Iată ce trebuie să faci mâine pentru ca totul să ți se împlinească.

11.11.2022. Semnificația nebănuită a acestei zile

Se spune că data de 11.11.2022 este una extrem de puternică pentru că deschide portalul energetic pentru îndeplinirea dorințelor. Despre numelere care se repetă (în oglindă) se spune că sunt numere de îngeri și au o putere energetică mai mare decât cele obișnuite.

În numerologie, cifra 1 are o forță extrem de mare. Aceasta semnifică crearea, nașterea și creșterea unor lucruri. Face trimitere la acțiune și putere și este originea universului.

Numerologii susțin că atunci când ceasul arată ora 11.11 este momentul ideal de a ne pune o dorință. La fel se întâmplă și în cazul zilei de 11 noiembrie. Pe data de 11.11.2022 putem să ne manifestăm dorințele pe întreg parcursul celor 24 de ore. Se spune că această zi ne oferă posibilitatea de a ne conecta mult mai ușor cu universul.

Ziua de 11 noiembrie este un număr de înger. În această zi gândurile fiecărei persoane lucrează ca dorințe. Însă când ceasul arată ora 11:11 puterea de manifestare devine și mai mare. Așadar, în această zi ai șansa să obții tot ceea ce îți dorești.

Pentru a face ca aceast lucru să se întâmple, este necesar să creezi mai întâi o listă cu obiectivele pe care le ai sau dorințele care vrei să ți se îndeplinească.

Focusarea pe gând și idee va ajuta la îndeplinirea celor mai arzătoare dorințe.

Detalii interesante despre ziua de 11.11.2022

Ziua de 11 noiembrie 2022 este cu adevărat una specială, mai ales că vine după o eclipsă de Lună Plină care a influențat semnificativ viața fiecărei zodii.

Dacă vrei să te conectezi cu latura spirituală și să obții o energie pozitivă, trebuie să profiți de această zi. Cifra 1 este asociată Soarelui, care pune accent pe energia individului. Iar pentru ca ziua de mâine să fie în favoarea ta, este important să fii foarte atent la gândurile pe care le ai.

Pune accentul pe ceea ce dorești să ți se întâmple, dăr să îți fie frică de ceva. În această zi, gândurile negative nu ar trebui să aibă loc în mintea ta.

Totodată, în această zi, intuiția joacă un rol deosebit de important, de aceea ar trebui să ții cont de ceea ce îți transmite aceasta.

Pentru ca dorințele tale să devină realitate, pe 11.11.2022 poți face următoarele lucruri:

  • scrie pe o tablă sau o planșă obiectivele pe care le ai
  • notează într-o agendă, caiet sau jurnal dorințele tale
  • meditează și gândește-te la ceea ce îți dorești ca și cum le-ai avea deja
  • spune dorințele pe care le ai cu voce tare în fața oglinzii
9.2 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.