3 locuri din casă unde nu e bine să ai amplasată baia. Atrage sărăcia

Evită aceste locuri dacă nu vrei să atragi energii negative

Scris de: Daoud Andra

14 Mar. 2023

3 locuri din casă unde nu e bine să ai amplasată baia. Atrage sărăcia

Atunci când îți amenajezi casa, amplasarea camerelor trebuie să țină cont de anumite reguli. Dacă ești adeptul principiilor Feng Shui, iată 3 locuri din casă unde nu e bine să ai amplasată baia. Evită să o amenajezi în aceste locuri, dacă nu vrei să atragi sărăcia.

Cele 3 locuri din casă unde nu e bine să ai amplasată baia

Mulți oameni țin cont de principiile Feng Shui atunci când își amenajează locuința. De la felul în care sunt amplasate camerele până la decorațiunile pe care le alegem pentru casă, toate pot influența norocul și energia pe care le atragi în locuință. Dacă ții cont de aceste principii și vrei să atragi doar bunăstare în casă, iată care sunt locurile în care nu e bine să amplasezi baia!

În fața ușii de la intrare

Ușa este locul prin care energia intră în casă, iar dacă baia ta este amenajată față în față cu ușa de la intrare, se spune că toată energia va ajunge acolo. Cel mai bine este ca baia să se afle în lateral, iar în fața ușii de la intrare să fie amenajat fie dormitorul, fie livingul, fie biroul.

Citește și: Ingredientul banal care îți lasă chiuveta și cada imaculate. Îndepărtează calcarul, baia va arată minunat

În centrul casei

În tradiția orientală, centrul casei este considerat „inima” căminului. Dacă amplasezi baia în acest loc, nu faci decât să risipești norocul și să atragi sărăcia, spun experții Feng Shui.

Lângă bucătărie

De asemenea, baia nu are ce să caute în imediata vecinătate a bucătăriei. Se spune că în acest fel, bucătăria va fi „murdărită” de energia care este asociată cu baia. Dacă nu este posibil să amenajezi baia mai departe de bucătărie, alege decorațiuni din lemn pentru ambele încăperi. Astfel se va crea un echilibru între elementele foc, apă și lemn și vei atrage numai energii pozitive în casă.

Citește și: Trucul care te scapă de mirosul neplăcut din baie. Ai nevoie de un produs banal și ieftin pentru a fi mereu parfumată

Planta pe care să o pui în baie pentru a atrage banii

Potrivit principiilor Feng Shui, anumite obiecte și plante pe care le avem în locuință pot atrage norocul pe diferite planuri. Dacă vrei să ai parte de prosperitate și noroc la bani, ar trebui să ai neapărat în locuință o plantă din specia Monstera. Ideală este Monstera Deliciosa, cu frunzele decupate pe margine, despre care se spune că atrage banii ca un magnet.

Dacă ai o baie cu fereastră, luminoasă, poți așeza ghiveciul în baie, pentru a atrage belșugul. Această plantă cu origini tropicale iubește căldura și umezeala, motiv pentru care baia este cel mai potrivit loc pentru ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *