3 lucruri interzise în casă. Ce nu trebuie să ții sub nicio formă în locuința ta. Atrag ghinionul, potrivit specialiștilor Feng Shui

Acestea ar putea emana energie negativă
3 lucruri interzise în casă. Ce nu trebuie să ții sub nicio formă în locuința ta. Atrag ghinionul, potrivit specialiștilor Feng Shui

Obiectele din casă ne pot influența foarte mult viața, prin tipul de energie pe care îl transmit. Din acest motiv, specialiștii Feng Shui ne recomandă să renunțăm la unele lucruri, care atrag doar ghinionul. Iată care sunt acestea!

3 lucruri complet interzise în casă

Casele noastre reprezintă spațiul în care evadăm la finalul unei zile obositoare și stresante. Arta Feng Shui, cunoscută și sub numele de geometria chineză, își propune să perfecționeze amplasarea mobilierului pentru a ne armoniza cu mediul înconjurător și pentru a aduce energia pozitivă în orice locuință.

Dacă ați avut o serie de ghinioane în ultima perioadă sau anumite sentimente de energie proastă, aceste articole casnice ar putea fi vinovate de aceste lucruri. Iată 3 obiecte pe care experții le consideră aducătoare de ghinioane în orice casă. Scapă imediat de ele!

Ceas nefuncțional

Dacă aveți un ceas stricat în camera dvs. sau în altă cameră din casă, cel mai bin este să-l îndepărtați complet. Desigur, dacă este vorba doar de adăugarea unor baterii noi, luați acest lucru drept indiciu. În schimb, ceasurile cu mecanisme stricate ar trebui aruncate urgent, pentru că aduc numai ghinion.

„Feng Shui descurajează păstrarea ceasurilor nefolosite sau sparte în casa ta, mai ales dacă acestea nu mai funcționează. În principiile Feng Shui, un ceas nefuncțional poate simboliza timpul care stă nemișcat, ceea ce poate crea un sentiment de stagnare sau obstacol în viața cuiva. Repararea sau înlocuirea ceasurilor care nu funcționează este recomandată pentru a vă asigura că timpul curge lin și pozitiv în spațiul dvs. de locuit.”, explică expertul în Feng Shui Victor Cheung.

Plante false

Plantele false pot aduce energie negativă în orice casă. „Aceste articole pot contribui la stagnarea energiei, în special atunci când sunt lăsate ca decor și nu sunt bine întreținute (adică, praf și curățate în mod regulat),” mai spune expertul.

De asemenea, plantele false și florile uscate nu sunt recomandate să le păstrăm în casă. Acestea nu au un vibe bun și emană multă energie negativă în spațiul tău.

Asigurați-vă că îndepărtați întotdeauna plantele moarte sau uscate. Alegeți plante de apartament rezistente, precum aloe vera, care aduce multă energie bună în orice locuință.

Citește și: Obiectele pe care să nu le ții niciodată în casă. Atrag tot ghinionul și alungă norocul la bani

Operele de artă negativiste

Atunci când alegeți opere de artă pe care să le duceți acasă, asigurați-vă că alegeți piese care vă fac să vă simțiți pozitiv și energic. Luați în considerare acest lucru și gândiți-vă la efectul general pe care îl are asupra nivelurilor de dispoziție și energie, nu doar la modul în care arată estetic.

„Operele de artă și imaginile joacă un rol semnificativ în Feng Shui și este recomandat să evitați piesele care transmit emoții sau teme negative”, mai precizează Victor Cheung.

„Reprezentările de violență, tristețe sau orice imagine care evocă sentimente negative pot introduce energie nefavorabilă în casa ta. În schimb, el ne încurajează să optăm pentru lucrări de artă care inspiră pozitivitate, calm și bucurie. „Contribuie la o atmosferă mai înălțătoare și sprijină crearea unui spațiu de locuit armonios”, mai adaugă el.

Citește și: Cum se îngrijește corect arborele de jad sau copacul banilor. 3 motive pentru a-l avea în casă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *