Obiectele pe care să nu le ții niciodată în casă. Atrag tot ghinionul și alungă norocul la bani

Scapă de aceste obiecte din casă

Scris de: Oana Matei

06 Nov. 2023

Obiectele pe care să nu le ții niciodată în casă. Atrag tot ghinionul și alungă norocul la bani

Tradus prin „vânt și apă”, în prezent, Feng Shui este una dintre cele mai cunoscute tehnici de decorare a interioarelor. Obiectivul acestei filozofii este echilibrul fluxului energetic, prin distribuția și orientarea spatiilor în care ne desfășurăm activitățile. Această tehnică poate fi folosită pentru a atrage energie pozitivă, sănătate, relațiile bune de familie, de asemenea pentru a atrage bani, inspirație și bunăstare acasă.

Obiectele nefaste pe care să nu le ții în casă, conform Feng Shui

Feng Shui presupune că nu doar acțiunile și gândurile noastre ne influențează, ci și spațiul care ne înconjoară și obiectele care se află în el. Potrivit Feng Shui, există câteva obiecte pe care nu ar trebui să le ținem în casă, deoarece atrag energie negativă, ghinion în bani și dragoste.

Dacă eviți să păstrezi aceste obiecte în casă, te vei asigura că energia pozitivă este adecvată în fiecare spațiu al casei tale, impactând în mod  pozitiv, viața ta.

Ceas oprit

Potrivit Feng Shui, ceasurile care sunt oprite (fie fără baterii, fie care nu funcționează) absorb energia locuinței și o fac să stagneze în camera în care se află, creând un mediu greoi și plin de energii negative. Dacă nu vrei să le arunci, depozitează-le într-o cutie cu capac. Acesta este unul dintre cele mai importante obiecte de care ar trebui să scapi, deoarece poate influența negativ banii și dragostea.

Flori uscate

În ceea ce privește florile uscate, Feng Shui indică faptul că acestea împiedică fluxul de energie și afectează echilibrul energetic al casei din cauza absenței vieții.

Oglinzi sparte sau murdare

În Feng Shui, a avea oglinzi murdare sau sparte acasă este sinonim cu ghinionul. Mai mult, conform acestei filozofii străvechi, nu este recomandat să aveți oglinzi în cameră, chiar dacă sunt în stare bună, deoarece pot fura energie în timpul somnului, ceea ce provoacă odihnă scăzută.

Animale împăiate

Conform credinței Feng Shui, aceste elemente stagnează energiile, atrag ghinionul și energiile negative deoarece acestea simbolizează moartea.

Ce obiecte să nu ții în casă. Articole vestimentare vechi

A avea haine vechi, nefolosite, adunate în dulap, atrage, de asemenea, energii rele, potrivit Feng Shui. Acest tip de îmbrăcăminte, pe lângă faptul că se deteriorează în timp, împiedică reînnoirea energiei.

Vezi și Obiecte Feng Shui care aduc noroc. Cum poți să îți decorezi casa cu ele, atrag abundența în viața ta

Mobilă și obiecte ascuțite

Mobilierul cu colțuri pronunțate sau detalii ascuțite, vă poate afecta centrii energetici ,conform Feng Shui, așa că este mai bine să optați pentru mobilier cu forme ovale sau rotunde. De asemenea, obiectele ascuțite precum coarnele de animale, cuțitele sau sfeșnicele ascuțite, întrerup circulația liberă a energiei, așa că cel mai bine este să le evitați.

Patul orientat spre ușă

Poziția patului în dormitor este esențială pentru curgerea energiilor bune. De aceea, este recomandat ca acesta sa fie separat cu un perete în spate și să nu fie aliniat cu ușa. De asemenea, este recomandat ca baia sau fereastra să nu fie în spatele patului, în plus, evită să folosești lenjerie de pat în culori închise.

Vezi și Ce culoare trebuie să fie mobila din casă pentru a atrage abundența. Sfaturi Feng Shui pentru a avea noroc la bani

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *