5 obiecte care aduc ghinion în casă. Scapă de ele imediat, dacă le ai în locuința ta

Scapă imediat de aceste obiecte din casă
5 obiecte care aduc ghinion în casă. Scapă de ele imediat, dacă le ai în locuința ta

Dacă există un loc în care vrei să te simți bine în acest moment, acela este acasă. Dar se pare că anumite obiecte sunt ghinioniste și atrag energii negative, care sunt în detrimentul armoniei, calmului și împlinirii tale. Energiile pozitive sunt importante în locuință, așa că scapă imediat de aceste cinci lucruri.

Obiectele care atrag energia rea în casă

Ești neliniștit, melancolic și chiar ai o ușoară depresie? Încerci să petreci mai mult timp acasă, dar simți că nu te poți relaxa în propriul tău cămin? E clar! Trebuie să faci o curățenie spirituală în locuința ta. Asigură-te că nu mai ai în casă aceste cinci obiecte care aduc ghinion:

  • Amintiri dureroase

Cu toții avem acasă o fotografie a unui fost iubit sau a unui fost amic sau un obiect care ne place, dar care ne-a fost dăruit de cineva care ne-a trădat.

Obiectele care ne aduc amintiri dureroase ar trebui aruncate. Ele sunt încărcate emoțional, iar simbolistica și valențele lor sunt dăunătoare. Dacă chiar nu poți scăpa de ele, închide-le într-o cutie de carton și depozitează-le în pod sau în pivniță.

  • Veselă deteriorată

Vesela ciobită, deteriorată sau crăpată, precum și lenjeria pătată sau ruptă trebuie să fie scoase din casă. Aceste obiecte sunt o sursă de negativitate. Ele aduc ghinion, tristețe, melancolie și regrete și sunt un semn al unei case nefericite.

  • Plante artificiale

Multe plante sunt esențiale în interior, pentru că sunt Feng Shui. Totuși, evită să ții plante artificiale, care blochează energia plantelor reale. Optează pentru florile proaspete și scapă de cactuși.

Cactușii au reputația de a provoca probleme financiare. În schimb, alege arborele de jad, care atrage prosperitatea, sau bambusul norocos, considerat un adevărat talisman de noroc.

Citește și Cele 4 obiecte pe care trebuie să le ai mereu în casă. Atragi norocul și bogăția cu ele!

  • Oglinzi ciobite

Oglinzile ciobite trebuie aruncate imediat, deoarece aduc ghinion. În schimb, pe cele bune, ai grijă unde le amplasezi, deoarece pot atrage vibrații negative. Într-un dormitor, de exemplu, ele pot duce la o circulație slabă a energiei și te pot împiedica să te odihnești.

  • Calendare vechi

Calendarele vechi pot aduce, de asemenea, ghinion în casă. Este important să arunci toate calendarele pe care le ai în locuință din anii trecuți și să păstrezi doar unul singur, pe celdin anul curent. Astfel, nu vei avea parte de probleme.

Citește și A lăsat un bol cu sare sub calorifer și a scăpat de o mare problemă a casei. Trucul care nu trebuie să-ți scape!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8.3 35 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *