Ce trebuie să ai neapărat la intrarea în casă pentru a atrage prosperitatea. Trucul Feng Shui care aduce bani și noroc în viața ta

Așa atragi banii!
Ce trebuie să ai neapărat la intrarea în casă pentru a atrage prosperitatea. Trucul Feng Shui care aduce bani și noroc în viața ta

Specialiștii Feng Shui susțin că anumite obiecte au capacitatea de a atrage norocul și abundența în casă, mai ales dacă sunt aşezate lângă uşa de la intrare. Află, din rândurile de mai jos, care sunt acestea. Urmează sfaturile experților, iar bogăția va veni rapid la tine!

Obiectele pe care să le ţii la uşa de la intrare pentru a atrage prosperitatea

Dacă vrei să atragi banii și norocul în casa ta, există câteva elemente pe care Feng Shui te sfătuiește să le așezi la intrarea în locuință. În rândurile de mai jos, îți vom dezvălui și care sunt acestea.

Conform acestei filosofii celebre în toată lumea, dacă plassezi aceste lucruri la intrarea în casă, bogăția și energia pozitivă va veni la tine în cel mai scurt timp.

Iată ce lucruri să plasezi lângă ușa de la intrare

Cu aceste obiecte poți atrage abundența în viața ta, potrivit specialiștilor Feng Shui. Iată despre ce elemente este vorba:

  • Tablou Feng Shui

Experții susțin că ar trebui să ai neapărat un tablou Feng Shui lângă ușa de la intrarea, mai exact un tablou cu pești koi, cu flori sau cu fructe. Acesta va simboliza bogăția ce pătrunde în locuință.

În schimb, specialiștii Feng Shui spun că nu ar trebui să ai o oglindă în dreptul ușii de la intrare, pentru ca aceasta va speria sau surprinde vizitatorul.

Te-ar mai putea interesa și Este bine să ai patul lângă fereastră? Ce atrage asta în viața ta, potrivit experților Feng Shui. Unde ar trebui, de fapt, așezat!

  • Aloe Vera

Tot lângă ușa de la intrare, experții Feng Shui susțin că e bine să așezi o Aloe Vera. Această plantă suculentă este adesea folosită în lumea Feng Shui pentru proprietățile sale incredibile.

Aloe Vera este ideală pentru protejarea locuinței și pentru atragerea prosperității. De altfel, se spune că această plantă absoarbe energiile negative, astfel încât acestea să nu pătrundă în casă.

  • Monede chinezești

Monedele chinezești sunt, de asemenea, renumite pentru capacitatea lor de a atrage bani.De altfel, acestea mai sunt cunoscute și sub numele de monedele norocului.

Ele pot fi așezate într-un recipient sau într-un sac de culoare roșie. Dacă încep să ruginească, înseamnă că au absorbit energie negativă și atunci trebuie să fie schimbate cu altele noi.

Te-ar mai putea interesa și Unde se țin banii în casă pentru a atrage prosperitatea în viața ta. 3 locuri recomandate de specialiștii Feng Shui!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8.4 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *