Este bine să ai patul lângă fereastră? Ce atrage asta în viața ta, potrivit experților Feng Shui. Unde ar trebui, de fapt, așezat

Află care este poziția corectă pentru patul tău și ce se întâmplă dacă acesta se află aproape de fereastră.
Este bine să ai patul lângă fereastră? Ce atrage asta în viața ta, potrivit experților Feng Shui. Unde ar trebui, de fapt, așezat

Ordinea este vitală în Feng Shui și asta deoarece este una dintre modalitățile prin care, potrivit acestei filosofii, putem atrage abundența și fericirea. De aceea, totul în casa noastră ar trebui să fie aranjat într-un anumit mod. De la intrarea în casă până la camere. În privința celor din urmă, există detalii de care ar trebui să ții cont, cum ar fi amplasarea patului. Iată ce se poate întâmpla dacă patul este așezat lângă fereastră.

Este bine să ai patul lângă fereastră? Iată ce spun experții Feng Shui

În dormitor, totul trebuie să fie ordonat pentru a primi energie pozitivă și fericire. Este locul în care apărarea ta energetică este scăzută, pentru că atunci te odihnești și uiți de tot, potrivit Feng Shui.

Așa că este necesar să fii înconjurat de elemente care să te protejeze și să le îndepărtezi pe toate cele care pot fi bariere în calea succesului.

Citește și: Unde se țin banii în casă pentru a atrage prosperitatea în viața ta. 3 locuri recomandate de specialiștii Feng Shui

Lucrurile care nu ar trebui să existe în dormitorul tău sunt oglinzile, imaginile care reprezintă tristețea și fotografiile persoanelor cu care nu mai ai contact.

Un alt element pe care ar trebui să îl eviți în apropierea patului tău sunt ferestrele. De ce? Ei bine, conform vechii filosofii chineze, ferestrele reprezintă scăpări de energie. Dacă nu sunt folosite corect, ele pot face ca vibrația și fericirea ta să dispară. Pe de altă parte, dacă le tratezi cum trebuie, ele ajută la păstrarea și sporirea a tot ceea ce este bun în viața ta.

Citește și: Ce culoare trebuie să fie mobila din casă pentru a atrage abundența. Sfaturi Feng Shui pentru a avea noroc la bani

Deși este bine să ai ferestre în dormitor, Feng Shui nu recomandă să poziționezi patul lângă ele, deoarece energia ta ar putea „scăpa” în timpul odihnei. Cel mai bine este să patul undeva mai departe de ferestre. Totuși, dacă dormitorul tău este mic sau nu ai posibilitatea de a muta patul, nu-ți pierde speranța. Există trucuri care te vor ajuta.

Ce poți face dacă ai patul lângă fereastră

Dacă din anumite motive, patul tău se află lângă fereastră și nu îl poți muta, nu-ți face griji. Există soluții și pentru asemenea situații, astfel încât să sporești fluxul de energie pozitivă. Pentru asta, ai nevoie de:

Draperii

Monteză draperii groase la ferestre, astfel încât noaptea să fie imposibil să pătrundă vreo rază de lumină care să indice un transfer de energie.

Citește și: Obiecte Feng Shui care aduc noroc. Cum poți să îți decorezi casa cu ele, atrag abundența în viața ta

Curățarea regulată a ferestrelor

Obișnuiește-te să păstrezi întotdeauna ferestrele curate în dormitorul tău. În acest mod, lumina care pătrunde în cameră va fi întotdeauna o sursă de energie pozitivă pentru tine.

Așadar, dacă nu reușești să îți organizezi dormitorul astfel încât patul tău să fie cât mai deprte de ferestrele camerei, aplică aceste sfaturi Feng Shui și vei reuși să atragi energia pozitivă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
6.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *