Unde se țin banii în casă pentru a atrage prosperitatea în viața ta. 3 locuri recomandate de specialiștii Feng Shui

Iată care sunt locurile din casă în care ar trebui să-ți pui banii
Unde se țin banii în casă pentru a atrage prosperitatea în viața ta. 3 locuri recomandate de specialiștii Feng Shui

Feng shui este un instrument puternic pentru a aduce noroc și prosperitate în viața ta. Așadar, dacă vrei să știi cum să îl folosești în avantajul tău, citește mai departe. În rândurile de mai jos îți vom dezvălui unde să îți ții banii pentru a-ti rotunji si mai mult veniturile. Tu știai asta?

Trei locuri din casa ta unde trebuie să îți ții banii. Aşa vei avea mare noroc pe plan financiar

  • Șifonier

Știai că șifonierul în care îți ții hainele poate fi o ascunzătoare ideală pentru a atrage abundența? În loc să îți pui economiile într-un seif plictisitor, mai bine alege să le pui într-o cutie specială din șifonierul tău. Iată câteva motive pentru care acest loc este ideal:

– Intimitatea financiară: șifonierul reprezintă intimitatea și spațiul personal. Ascunzând banii aici, simbolizează protecția averii tale personale.

– Energia hainelor: adesea nu realizăm, dar hainele pe care le purtăm pot avea un efect pozitiv sau negativ asupra vieții noastre.

  • Ghiveci

Oricât de ciudat ar suna, banii mai pot fi așezați în ghiveciul în care îți ții planta preferată sau chiar sub acesta. Iată de ce acest gest îți poate aduce noroc pe plan financiar:

– Simbolismul creșterii: verdele este asociat cu creșterea plantelor și cu expansiunea. Prin urmare, dacă ascunzi banii aici, ei se pot înmulți rapid.

– Ofrandă către natură: acest simplu gest poate, de asemeneaa, reprezenta respectul tău pentru pământ și dorința ta de a-ți alinia averea cu abundența naturii.

Te-ar mai putea interesa și Amuleta care atrage norocul și banii. Ce să pui la brelocul cheilor, trucul Feng Shui pe care puțini îl știu!

  • Bibliotecă

Locul în care cauți cunoașterea și învățarea poate fi, de asemenea, un ascunziș puternic pentru a atrage banii în viața ta. Pune-ți toate economiile într-o carte sau în bibliotecă, astfel încât să nu duci niciodată lipsă de prosperitate.

– Înțelepciunea și bogăția: ambele sunt componente cheie ale prosperității. Legându-ți banii de căutarea cunoștințelor, poți atrage bogăția pe măsură ce te străduiești să înveți mai mult.

– Creștere financiară: încăperea în care studiezi este un loc în care îți faci planuri de viitor, astfel că este o idee bună să îți ții banii aici. Gestul simbolizează angajamentul tău față de un viitor financiar solid sau stabil.

Te-ar mai putea interesa și Ce culoare trebuie să fie mobila din casă pentru a atrage abundența. Sfaturi Feng Shui pentru a avea noroc la bani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
9.1 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *