3 plante care aduc ghinion în casă. Ce nu e bine să ții sub nicio formă în locuința ta

Evită-le ca să nu ai probleme!
3 plante care aduc ghinion în casă. Ce nu e bine să ții sub nicio formă în locuința ta

Iubești plantele? Într-adevăr, acestea înfrumusețează o locuință și au calități terapeutice, însă unele dintre ele pot atrage ghinionul în casă, susțin specialiștii în Feng Shui. Prin urmare, dacă nu vrei să ai probleme, trebuie să știi ce flori să eviți. Aceste trei plante enumerate mai jos aduc doar necazuri. Nu le cumpăra sub nicio formă!

Ele sunt cele 3 plante care aduc ghinion în locuință

Plantele din casă te ajută să purifici aerul din casă și să îl menții proaspăt. Însă, unele flori îți pot afecta energia și vitalitatea, susțin experții în arta Feng Shui.

Ele îți pot aduce doar probleme, cu toate că sunt extrem de frumoase. Dacă ai acasă aceste trei plante de mai jos, noi îți vom spune cum să le alungi ghinionul fără să le arunci.

1. Garoafe

3 plante care aduc ghinion in casa
Garoafe

Aceste plante sunt asociate cu dragostea, admirația și aprecierea. Sunt ideale ca și cadou pentru cei dragi. Cu toate acestea, prezența lor în casa ta ar putea atrage ghinionul, potrivit Feng Shui.

Potrivit acestei filosofii chinezești, garoafele absorb energiile pozitive și le eliberează pe cele negative. De asemenea, ele atrag necazurile ca un magnet. Cu toate acestea, garoafele sunt flori frumoase și ar fi păcat să pierzi aportul lor vizual.

Prin urmare, pentru a alunga ghinionul pe care îl atrag, evită să le așezi în dormitor și pune-le în grădină sau în apropierea unui loc aerisit, astfel încât energia rea să se disperseze și să nu se depună în locuință.

2. Limba soacrei

3 plante care aduc ghinion in casa 1
Limba soacrei

Limba soacrei este o plantă care arată foarte bine în casă, deoarece aduce eleganță și rafinament, dar este bine să nu o așezi în interiorul locuinței tale.

Forma frunzelor lor este asemănătoare cu cea a unei sulițe, care deși poate proteja, poate ataca aducând ghinion și dispute în interiorul casei tale. Prin urmare, plasează aceste plante în afara casei pentru a te proteja de negativitatea care încearcă să se strecoare în locuința ta.

Te-ar mai putea interesa și Ce este Dieffenbachia și de ce este periculoasă pentru pisici. Florin Ristei a spus că pisicul lui a murit din cauza acestei plante!

3. Cactus

3 plante care aduc ghinion in casa 2
Cactus

O altă plantă care aduce ghinion și pe care nu este bine să o plasezi în interiorul casei tale este cactusul. Specialiștii Feng Shui susțin că această plantă atrage energia negativă.

De asemenea, în mai multe culturi, cactusul este asociat cu disputele, conflictele, confruntările și tensiunile din locuință.

Te-ar mai putea interesa și 3 plante care atrag albinele în grădina ta. Sunt flori magnetice pentru polenizatori!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *