3 rețete de vară de la Andreea Corb, influencer de succes pe TikTok. Cum să ne răcorim cu deserturi delicioase, fără să ne îngrășăm: ”Eu am grijă la ce mănânc și vă sugerez și vouă să faceți asemenea!” EXCLUSIV

Andreea Corb este cunoscută în mediul online ca o mare pasionată de gătit
3 rețete de vară de la Andreea Corb, influencer de succes pe TikTok. Cum să ne răcorim cu deserturi delicioase, fără să ne îngrășăm: ”Eu am grijă la ce mănânc și vă sugerez și vouă să faceți asemenea!” EXCLUSIV

Sezonul călduros vine cu numeroase propuneri care au legătură cu produsele culinare. Nu trebuie să ne abținem de la preparatele delicioase, care nu au așa de multe calorii! Andreea Corb, care se bucură de o comunitate uriașă pe Instagram și TikTok, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, 3 rețete de succes. Cu siguranță trebuie să le încercăm în această perioadă!

Andreea Corb, rețete perfecte pentru vară. Ce preparate delicioase a propus

Andreea Corb este cunoscută în mediul online pentru faptul că este pasionată de gătit. Tânăra a pus bazele unei comunități frumoase pe Instagram și TikTok, astfel că mulți abia așteaptă să vadă ce mai prepară. Iată că ea ne-a oferit 3 variante perfecte de preparate pentru sezonul călduros, fără a ne face griji în privința kilogramelor!

„Vara aceasta am grijă la ce mănânc și vă sugerez și vouă să faceți asemenea. Vă las mai jos 3 retețe light pe care le puteți face pentru a va răcori în zilele toride”, a spus Andreea Corb, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Rețetă cu afine și biscuiți

Cei care poftesc la ceva dulce, însă nu vor să recurgă la produse care ar putea schimba silueta, pot să se bucure! Andreea Corb ne-a dezvăluit o rețetă răcoroasă, perfectă pentru vară, pe bază de afine și biscuiți digestivi:

„Aveți nevoie de: un pahar mare, 250g mascarpone, 250g biscuiți digestivi, afine proaspete, 50g de zahăr pudră, 25 ml de amaretto, 50g unt topit. Se amestecă crema de mascarpone cu zahărul pudră și cu amaretto. Se zdrobesc biscuiții, se amestecă cu untul topit, se presează pe fundul paharului, iar apoi se adaugă în straturi crema de mascarpone cu afinele proaspete”.

Andreea Corb, rețete perfecte pentru vară
Andreea Corb

Rețetă pentru tartă cu lime

O altă rețetă pe care putem să o încercăm are legătură cu o tartă delicioasă, pe bază de lime. Andreea Corb ne-a explicat, pas cu pas, cum putem să ajungem la acest produs care o să ne facă să ne lingem pe degete. Cea mai bună parte? Prăjitura este răcoroasă și light.

„Tarta cu lime a Prăjiturelei. Dacă nu ați încercat-o deja, trebuie neapărat să o faceți. Eu o fac ca desert de vară, este light, acrișoară și fresh. Aveți nevoie 250g biscuiți digestivi, 100g unt topit și 1 lingură de cacao pentru blat și zeama și coaja de la 3 lime, o conservă de lapte condensat îndulcit (400g) și 250ml smântână pentru frișcă, pentru cremă. Se amestecă crema, se pisează biscuiții digestivi, se amestecă cu untul și cacao, se pune blatul 20 de minute la frigider, iar apoi se toarnă crema deasupra și se mai lasă încă o oră la frigider”, a explicat Andreea Corb.

Rețetă de limonadă cu lapte condensat

Laptele condensat este folosit atunci când vine vorba de numeroase rețete de prăjituri, însă Andreea Corb propune ca acest produs să fie introdus și într-o rețetă de limonadă. Tânăra ne-a explicat cum putem să ne bucurăm de o băutură delicioasă:

„Pentru ultima rețetă, vă las o limonadă super delicioasă cu lapte condensat care o să vă lase gura apă. Ce aveți nevoie: zeama de la 5 lămâi, apă, o conservă de lapte condensat. Le blenduiți pe toate împreună și o savurați cu niște gheață. Vă doresc o vară plină de aventură și voie bună!”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
3.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *