4 lucruri pe care trebuie să le schimbi în casa ta pentru a nu atrage sărăcia. Specialiștii Feng Shui avertizează, e important să știi

Reguli importante din partea specialiștilor Feng Shui
4 lucruri pe care trebuie să le schimbi în casa ta pentru a nu atrage sărăcia. Specialiștii Feng Shui avertizează, e important să știi

Casa ar trebui să fie unul dintre cele mai liniștite locuri în care este încurajată energia bună, așa că este important să o păstrăm în ordine. Conform Feng Shui, există câteva lucruri cărora ar trebui să le acorzi o atenție deosebită dacă nu vrei ca sărăcia și stagnarea să intre în viața ta.

Schimbă aceste lucruri în casa ta pentru a nu atrage sărăcia

Poți realiza acest lucru prin ajustări simple în locuința ta. Îți vor aduce beneficii prin vibrațiile pozitive pe care le vei atrage în viața ta și a celor care mai locuiesc în casa ta.

Mobilier în stare proastă

Mobila în stare proastă are energie stagnantă și te leagă de vibrații negative. În mod ideal, dacă o masă, un raft sau un birou nu mai funcționează ca înainte, ar trebui să scapi de el. Dacă le păstrezi, atragi sărăcia în casa ta.

Pereți vopsiți prost

Conform Feng Shui, un perete dărăpănat, fie pentru că este prost vopsit, fie pentru că a început să se decoloreze, dă un aspect neplăcut casei tale și va atrage sărăcia în viața ta.

Decorarea excesivă a pereților

Pentru a aduce energia bună în casă și a ține sărăcia departe, trebuie să găsești un echilibru în decor. Consideră că excesul de obiecte pe perete indică faptul că ceva este plin și nu vei permite ca vibrațiile bune să intre în viața ta.

Rafturi dezordonate

Atunci când un raft este plin de lucruri inutile, acesta transmite o energie de sărăcie și haos în casa ta. Fii selectiv cu ceea ce așezi acolo și, dacă ceva nu mai este utilizat, este mai bine să îl arunci decât să îl păstrezi.

Cu aceste sfaturi simple, vei observa cum casa ta se simte mai confortabilă, deoarece vei permite energiei să curgă și să-și găsească drumul, atrăgând astfel abundența.

Citește și – Unde trebuie să ții banii în geantă pentru a atrage bogăția. Secretul abundenței, dezvăluit de specialiștii Feng Shui

Ritual pentru a îndepărta rapid energiile negative din casa ta

Îndepărtarea energiilor negative din casa ta poate părea complicată de făcut, dar există de fapt o metodă care te va ajuta să o faci rapid. Ai nevoie de doar un ingredient din bucătărie. În doar câteva minute vei observa schimbarea și vei vedea că energia grea din casa ta va fi eliminată.

Pentru a realiza acest ritual simplu vei avea nevoie doar de acest ingredient de bucătărie pe care îl poți procura foarte ușor în cazul în care nu îl ai acasă.

  • 1 mână de sare

Sarea are proprietăți care absorb negativul și de aceea este una dintre cele mai folosite pentru a elimina energiile rele.

Pasul 1

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi un moment al zilei în care te afli acasă în liniște. Nu te grăbi și te vei putea concentra. Ia un pumn de sare și ține-l în mână cel puțin 5 minute.

Pasul 2

În timpul în care îl ai în mână, concentrează-te asupra a ceea ce vrei să elimini din casa ta, pentru că are energie negativă. Fie că este vorba de probleme financiare, probleme familiale, lene. Concentrează-te pe un obiectiv și gândește-te la modul în care acesta dispare din viața ta.

Pasul 3

La finalul celor 5 minute, există două moduri de a elibera sarea. Este important să NU o folosești pentru nimic altceva, deoarece a absorbit energia rea.

Pasul 4

Primul mod este să îngropa pumnul de sare într-un vas și să-l acoperi cu pământ. Acest element îl va ajuta să se transforme în lucruri bune.

Pasul 5

A doua metodă este, cu pumnul închis, pune mâna sub robinet. Lasă apa să curgă prin mână împrăștiind sarea în strecurătoare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.4 73 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *