De ce nu este bine să ții oglinzi pătrate în casă. Motivul pentru care este bine să scapi cât mai repede de ele

Evită aceste tipuri de oglinzi
De ce nu este bine să ții oglinzi pătrate în casă. Motivul pentru care este bine să scapi cât mai repede de ele

Feng Shui-ul și oglinzile au avut dintotdeauna o relație strânsă. Multe persoane nu știu că prin intermediul acestor obiecte energia poate fi reprodusă sau absorbită. Dacă le utilizați necorespunzător, ele pot atrage vibrații negative sau pot provoca anumite stagnări în viața oamenilor. Așadar, dacă vreți să atrageți energii pozitive, iată de ce nu este bine să ții oglinzi pătrate în casă!

Renunță cât mai rapid la oglinzile pătrate din locuință

Feng Shui-ul consideră că anumite elemente din casa noastră care au o anumită formă pot crește nivelul energiei pozitive din casă, energie care influențează calitatea vieții.

Conform artei chinezești străvechi, dintre cele mai relevante elemente într-o casă sunt oglinzile. Dacă acestea au forme pătrate sau au forme foarte ascuțite, Feng Shui susține că acestea ne pot face mult rău.

De ce nu este bine să ții oglinzi pătrate în casă

La nivel energetic, forma de ascuțit reprezintă tensiune și probleme. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să ai niciodată oglinzi pătrate acasă. În caz contrar, veți atrage probleme și veți alunga calmul și fericirea din casă și în viața personală.

Dacă totuși aveți mai multe oglinzi pătrate în propria locuință, soluția este să le schimbați cu altelecare nu au această formă. Pe de altă parte, dacă acest lucru nu este posibil, le puteți pune rame pentru a acoperi vârfurile pătrate. În acest fel, veți reduce semnificativ problemele din casă, conform regulilor Feng Shui.

Dacă vreți să aveți energie pozitivă în casă, cele mai bune oglinzi pe care le puteți alege sunt cele rotunde, dreptunghiulare, și care nu au vârfuri foarte ascuțite. Puteți opta și pentru modelele ovale, care merg de minune integrate în orice cămin.

Citește și: Locul din casă unde e bine să pui zahărul pentru noroc. Atrage banii și iubirea în viața ta

Sfaturi de bază pentru a atrage energia pozitivă prin intermediul oglinzilor

Dacă vrei să știi să folosești oglinzile pentru a atrage energia pozitivă, urmează aceste 3 sfaturi practice are te vor ajuta:

Citește și: Locul în care nu trebuie să pui niciodată portofelul. Atragi sărăcia

Oglinzile curate

Este vital ca oglinzile să fie întotdeauna curate, deoarece acesta este modul în care primim energia pozitivă prin reflectarea lor. Deci, cu cât sunt mai curate, cu atât vibrația noastră va fi mai bună.

Oglinzile sparte

Dacă o oglindă spartă în casa ta, cel mai bine este să o arunci la gunoi, pentru că lucrurile sparte atrag ghinionul, potrivit artei Feng Shui.

Oglinzile uzate

Dacă trecerea timpului și-a luat amprenta asupra oglinzilor tale, este musai să le schimbi urgent. Ideal este să nu lăsăm vechiturile să ne blocheze succesul și norocul pe viitor.

Sursa: panoramaweb.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *