Locul în care nu trebuie să pui niciodată portofelul. Atragi sărăcia

Unde trebuie să ții, de fapt, portofelul pentru a atrage prosperitatea.
Locul în care nu trebuie să pui niciodată portofelul. Atragi sărăcia

În Feng Shui, portofelul este considerat un semn al prosperității și abundenței. Prin urmare, pentru a atrage bani, este important să ai grijă de el și să îl păstrezi în locurile potrivite. În caz contrar, dacă lași portofelul într-un loc nepotrivit, ai putea atrage sărăcia. Din rândurile următare vei afla care sunt cele 3 locuri din casă în care nu trebuie să ții niciodată portofelul, pentru a nu atrage sărăcia.

Ai grijă la locul unde ții portofelul! Este posibil să atragi sărăcia

Feng Shui este o filozofie chineză care se concentrează pe crearea unui mediu armonios și echilibrat. Potrivit acestei filosofii străvechi, energia banilor poate fi influențată de mediul în care se află.

Din acest motiv, este foarte important să acorzii atenție locului în care îți pui portofelul atunci când ajungi acasă. Iată care sunt cele 3 locuri în care nu ar trebui să îți puii niciodată portofelul.

Citește și: Locul din casă unde să pui usturoiul pentru noroc. Atrage bogăția și armonia în viața ta, trucul Feng Shui

Pe podea

Nu trebuie să îți pui niciodată portofelul pe podea, deoarece, potrivit Feng Shui, pământul absoarbe energia banilor atunci când îi recunoaște. Acest lucru poate atrage sărăcia în casa ta și va face ca banii să stea cât mai departe de tine. Totodată, ți s-ar putea părea că orice ai face din punct de vedere financiar, totul este sortit eșecului. Așadar evită să ții portofelul pe podea.

Pe pat

Conform Feng Shui, este interzis să pui portofelul pe pat. Și asta deoarece în pat se află energia odihnei. Dacă ții portofelul pe pat, ceea ce se va întâmpla cu banii tăi este că vor intra în aceeași energie cu a acestuia, vor rămâne în repaus și nu vor mai curge.

Citește și: 8 culori care atrag banii și norocul în casa ta. Trucuri Feng Shui pentru a te bucura de prosperitate

Pe masă

Dacă așezi portofelul pe masă atunci când ajungi acasă, faci cea mai des întâlnită greșeală dintre toate. Nu pune niciodată portofelul pe masă, pentru că acolo se află mâncarea. Acest loc ar trebui să fie respectat și să aibă o energie curată și pură. Dacă așezi portofelul pe masă vei face ca banii să zboare și abia te vei descurca de la o lună la alta.

Citește și: Ce trebuie să ai neapărat la intrarea în casă pentru a atrage prosperitatea. Trucul Feng Shui care aduce bani și noroc în viața ta

Unde trebuie ținut portofelul, de fapt

Cel mai bine este s așezi portofelul în zona de bogăție a casei, care trebuie să fie un loc curat și ordonat, plin de energie pozitivă. Potrivit Feng Shui, zona de bogăție este situată în colțul de sud-est al casei. Plasarea portofelului în această zonă va ajuta, de asemenea, la atragerea banilor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
8.1 27 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *