4 obiecte pe care să nu le ții niciodată în geantă. Ferește-te de ele, atrag ghinionul și sărăcia

Dacă aveți astfel de obiecte în geantă, trebuie să scăpați de ele rapid
4 obiecte pe care să nu le ții niciodată în geantă. Ferește-te de ele, atrag ghinionul și sărăcia

Persoanele care cred în cultura Feng Shui ar trebui să știe că există câteva obiecte pe care nu trebuie să le țină în geantă dacă vor să aibă noroc și prosperitate. Iată care sunt obiectele pe care nu trebuie să le cari zilnic în geantă, pentru că atrag ghinionul și sărăcia.

Obiectele pe care să nu le ții niciodată în geantă

Se spune că geanta unei femei este un întreg univers. Dacă o întrebi oricând ce are în geantă, nu va ști niciodată ce se ascunde acolo. Totuși, există anumite obiecte pe care este bine să nu le aibă în geantă, pentru că atrag numai lucruri rele.

Conform culturii Feng Shui, există obiecte cu care intrăm cel mai mult contact și cele care absorb cea mai multă energie de la cei care le poartă. În schimb, există și obiecte pe care nu trebuie să le purtăm niciodată într-o geantă, pentru că atrag nenorocirile și sărăcia. Mai jos vă prezentăm cele 4 obiecte pe care nu trebuie le ai sub nicio formă în geanta de mână!

Citește și: Obiectul pe care să nu-l porți niciodată în geantă. Atrage ghinionul și sărăcia

Obiecte ascuțite

Evitați să țineți în geantă cuțite, foarfece sau obiecte ascuțite care prezintă un real risc. Acest lucru se datorează faptului că, potrivit Feng Shui, „tăiați” simbolic norocul pe care îl puteți avea. Drept urmare, nu ar trebui să purtați niciodată aceste articole în geantă.

Medicamente

Deși unii oameni au nevoie de medicamente datorită tratamentelor pe care le urmează, acest punct se concentrează asupra acelor oameni sănătoși care păstrează pastile „în cazul în care se simt rău”. Nu ar trebui să mai purtați medicamente în geantă, pentru că atrageți doar boli și afecțiuni.

Bilete

Păstrând bilete folosite în geantă, veți atrage numai datorii. Potrivit regulilor Feng Shui, geanta ta ar trebui să fie întotdeauna curată, iar facturile restante indică anumite bariere financiare, care îți vor îngreuna stabilizarea finanțelor pe viitor.

Bancnote rupte

Banii sunt obiecte de care trebuie să aveți mare grijă, de aceea păstrarea bancnotelor rupte indică faptul că energetic „vă rupeți” de abundența și prosperitatea care ar putea să vină în viața dvs.

Citește și: Obiectele pe care să nu le porți sub nicio formă în geantă. Nu vei mai avea parte de bani, atrag sărăcia

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
8.9 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *